Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

7 NEJ z Decibelů lásky: Šílený dekolt Svobody, pohublý Kopta a zpívající popelář Horváth

/
  • Premiéra filmu Decibely lásky byla plná hvězd.
    11. února 2016 ● 13:17

    Ti, co v mládí na diskotékách „dupali“ na hity Michala Davida, nemohli chybět na slavnostní premiéře filmu Decibely lásky. A že se jich sešlo! Kdo byl největší hvězdou večera a kdo měl nejhlubší dekolt?

  • 1.

    Největší romantik Michal David

    Autor hudby, na které je celý film Decibely lásky založen, tedy Michal David, běhal po kinosálech šťastný jak blecha. Nejen proto, že na premiéru přijela i jeho dcera Klára, ale také z hojného počtu natěšených diváků. „Myslím, že se to bude lidem líbit. I proto, že to není muzikál, ale je to film o velké lásce a romantice. A to je krásný přece,“ řekl Blesk.cz hitmaker. Kromě dcery ho doprovodila i jeho manželka Marcela.

    Michal David v obležení žen
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 2.

    Největší překvapení Pavel Horváth

    Kdo by čekal, že fotbalista Pavel Horváth se stane největší hvězdou celého filmu. Dostal roli popeláře a zhostil se jí na výbornou. Stejně jako to na hřišti umí s míčem, tak před kamerou mrskal taneční kreace v popelářském mundúru jako úplný profík a všechny v sále překvapil svým hlasem. Ve filmu si totiž i zazpíval.

    Fotbalista Horváth si ve filmu zatančil i zazpíval.
    Autor: ČSFD

  • 3.

    Největší výstřih Petry Svoboda

    Jen málokdo se dokázal moderátorce Petře Svoboda podívat na premiéře filmu do očí. Dorazila totiž v krátkých šatičkách s nadupaným korzetem. Rudolf Hrušínský, do kterého se Petra ve filmu bláznivě zamiluje, se tak pyšnil, jakou kočku vedle sebe má. Ještě že jeho manželka, kterou si vzal loni v říjnu, zůstala doma.

    Moderátorka Petra Svoboda a Rudolf Hrušínský nejmladší
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 4.

    Nejpohublejší Václav Kopta

    Pryč už jsou doby, kdy Václav Kopta nemohl přes své břicho dosáhnout ani pomalu na klávesy. „Zhubnul jsem asi čtrnáct kilo,“ pochlubil se Blesk.cz herec na premiéře. Doprovod mu dělala jeho krásná dcera Jana.

    Václav Kopta s dcerou Janou
    Autor: Martin Hykl

  • 5.

    Nejpracovitější Miloslav Halík

    Režisér Decibelů lásky Miloslav Halík zastal u filmu tolik funkcí, že by si mohl říkat Ferda mravenec. Kromě režie totiž k filmu vytvořil námět, scénář, spolupracoval na hudbě a také si pro sebe napsal roli. „Jsem k sobě ale velmi kritický, a tak jsem se raději ze scénáře vymazal,“ vysvětlil Blesk.cz režisér.

    Režisér muzikálu Miloslav Halík.
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 6.

    Nejvytancovanější Petr Čadek

    Petr Čadek, manžel Jitky Čvančarové, která zůstala doma, se celým filmem doslova protančil. Střihl si několik žhavých kreací s Lucií Vondráčkovou a točila se kolem něj spousta krásných žen. I na premiéře se ho „ujala“ hvězda muzikálu Aneta Vrzalová.

    Tanečník Petr Čadek
    Autor: Blesk - Martin Hykl

  • 7.

    Nejdražší kabelka Moniky Babišové

    Premiéru si nenechala ujít ani Monika Babišová, která ten večer vyvětrala nejen ministra financí Andreje Babiše, ale také kabelku Chloe za 50 tisíc korun.

    Andrej Babiš vzal na premiéru svou partnerku.
    Autor: Blesk - Martin Hykl

    Více o muzikálu Decibely lásky se dozvíte zde.

    Fotogalerie
    26 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

Stegosaurus: Já film Decibely Lásky viděl na Prima Tv byl to dobrej film až na blbou reklamu na www.alza.cz kterou jsem třikrát přepínal a Pavel Horváth byl nejlepší je to i nejlepší fotbalista kterej hrál za FC VIKTORIA PLZEN a já FC VIKTORIA PLZEN fandím a kdyby hrál i Pavel Horváth tak by jsme byly mistři

(09. 04. 2017 01:35)

Retif: Režiséra filmu Decibely lásky Miloslava Halíka lze nejít v databázi EZO svazků StB s datem narození 4.2.1955 a totéž datum narození u tohoto pána najdeme také v databázi ČSFD...takže decibely lásky musí být retro v plné parádě...

(12. 02. 2016 00:38)

carisima: Za mladaa se mně Michal David nezdál dobrý, ale nyní shledávám, že to pro mladé bylo fajn. Hlavně, byl a je schopen vlastní tvorby a žádný MISTRČ.

(11. 02. 2016 14:40)

nicnezpravda: a já zas nevidím Koktu,ale Koptu

(11. 02. 2016 13:57)

moiaza: Pořád nevidím šílený dekolt Svobody. Kdepak je ukrytý ten Svoboda a proč má dekolt?

(11. 02. 2016 13:35)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy