Sagi má z minulosti hromadu dluhů! To jsem zvědavý, jak tohle uhradí...“ řekl Blesku jeden ze zpěvákových kamarádů z branže, který ale nechce být jmenován.

Když Tofi nezaplatí kamarádům Michalu Bělouškovi (49) a Viktoru Mrázovi (48) cca 2,3 milionu, které mu půjčili v roce 1995, pravděpodobně na něj producenti pošlou exekutory. „My jsme pouze přistoupili na to, co oni navrhli, tedy na smír. A pokud tu částku nezaplatí, budeme to muset řešit dál,“ řekl Blesku Běloušek.

S exekutory už má herec a zpěvák své zkušenosti. V roce 2012 si na něj posvítili kvůli dluhu mobilnímu operátorovi. K jeho zaplacení došlo až díky dražbě Sagiho hudební aparatury. Na jaře roku 2013 pak exekutoři u zpěváka zazvonili podruhé – kvůli dluhu 150 000 Kč na povinném zdravotním pojištění.

„Jsem v tomhle hroznej bordelář,“ řekl Tofi. Jedno řešení by se ale nabízelo: stačí se podívat Tofimu do garáže. Na čestném místě v ní trůní sportovní Porsche 911 se stahovací střechou, jeho vysněná kára. Byť už s ním jezdí nejméně pět šest let, vůz má pořád cenu kolem dvou milionů.

A pokud by se nechtěl vzdát svého miláčka, může prodat rodinný koráb BMW řady 7. Protože jde o poslední model, jeho hodnota by »manko« u kamarádů určitě pokryla...

Fotogalerie
8 fotografií