Blesk přišel jako první s horkou novinkou, která zaujala celé Česko a poprask možná vyvolala i za mořem. Jágr si po třech letech »nabrnkl« novou slečnu, krásnou finalistku České Miss 2012.

O devatenáct let mladší blondýnka Veronika s ním už pár měsíců žije na Floridě a možná je jedním z důvodů, proč Jaromír ve třiačtyřiceti letech udivuje parádními výkony celou NHL.

„Teď už se můžu vdávat,“ pochlubila se o Vánocích na sociální síti napečeným cukrovím. Veronika je, zdá se, šikovná. Baví ji vařit, je prý skromná, do toho se umí dobře oblékat. Prostě vypadá nádherně!

I módní policistka Františka byla v květnu 2012 krátce po soutěži Miss ohromena, když hodnotila outfit Veroniky na karlovarské kolonádě. „To, co máte na sobě, je opravdu vyvážené, gratuluji,“ nešetřila chválou.

Není pak divu, že na svoji dokonalou postavu zlákala největší hokejovou ikonu české historie, o kterou se teď za mořem stará. Jágrovi vytváří domácí zázemí.
Kopřivová je za láskyplnou péči dokonale hýčkána. Jarda už jí koupil nové auto Audi Q5 za zhruba 1,2 milionu korun, navíc si ji »označkoval«. SPZ končí stylově – číslem 68!

Fotogalerie
12 fotografií