Přestože se Mistr snaží žít v optimismu, bohužel se k němu dostávají i špatné zprávy. A také ty tragické. Dozvěděl se tedy, že zatímco on se léčí na hematologii Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, v Německu zemřel jeho přítel a kolega Wolfgang Rademann (†81). Tedy muž, který produkoval řadu německých televizních show, ve kterých Mistr vystupoval.

„Na Silvestra jsem ho navštívil. Muž, který vymyslel a produkoval řadu hudebních přehlídek, Wolfgang Rademann, zemřel. Je mi velmi smutno,“ napsal na svém Facebooku Gottův německý kamarád a jeden z nejvyhledávanějších moderátorů u našich sousedů Florian Silbereisen (34). Slavík má na Karlově náměstí vypnutý telefon a nebylo tedy možné ho kontaktovat.

Naposledy se Gott a Rademann viděli na podzim roku 2014, kdy spolu vystoupili v zábavném televizním pořadu Krömer Late Night Show. Wolfgang měl poté vážnou autonehodu, která ho na několik měsíců upoutala na lůžko. Přes obrovskou podporu německých fanoušků a přátel se už bohužel z následků nehody nedostal a na konci ledna zemřel.

Fotogalerie
5 fotografií