„Jde dítě s ADHD spát a počítá ovečky: Jedna ovečka, druhá ovečka, třetí slepice, koza, kráva, kůň, strýček Donald farmu měl, hééééj makaréna!“ tento vtípek byl zdrojem pro hutnou internetovou debatu. A vůbec se nesetkal s pochopením. Proto se rozhodla reagovat herečka Mahulena Bočanová.

„Kdo z rodičů těchto dětí se nezasměje tomuto vtipu, tak si troufám z vlastní zkušenosti říct, že dělá něco špatně. (reakce na mega vyhraněnou debatu na netu),“ začala své vyjádření herečka Mahulena Bočanová na sociální síti.

„Ano, naše děti jsou jiné, ale nikdy nás nepřestanou bavit svojí nekonečně dětskou duší, dávají nám možnost se nadpozemsky radovat z celkem banálních úspěchů běžných dětí, jsou to naše děti, se kterými je náš život jiný, složitější, ale díky genialitě přírody i smysluplnější a já už vím, že i radostnější!!!“ uvedla a dodala přání všem rodičům. „Všem maminkám a tatínkům přeji pevné nervy a miliony radostných chvil nad sebemenšími úspěchy. My jdeme počítat ovečky!!! hééééj, makaréna!!!“

Sama Mahu má s Viktorem Mrázem dceru Márinku, která trpí už od narození lehkou mozkovou dysfunkcí. Roztomilá blondýnka sice chodí do speciální školy, ale od svých vrstevnic se liší pramálo. Začala být, potvůrka, v pubertě, líbí se jí kluci, ráno se dohadujeme, co si na sebe rozhodně nevezme a který spolužák ji miluje a která holka je šílená. Žijeme úplně normálně, jen má třináctiletá slečna duši sedmiletého dítěte,“ uvedla láskyplně před časem v rozhovoru pro Blesk herečka.

Fotogalerie
5 fotografií