Oblíbený herec Miroslav Etzler se zúčastnil fotografování na podporu Avon pochodu proti rakovině prsu, kterého je tváří, každoročně se také účastní pětikilometrového běhu, který probíhá v rámci akce.

Loni vypadal herec jako obvykle – vysportovaný, ve formě, v dobré náladě. Co se ale stalo, že v současnosti už vůbec nepřipomíná toho Mirka Etzlera, kterého ženy milují? Na focení totiž předvedl poctivou „vanu“, a dokonce mu narostl pod bradou lalok, ze kterého je schopný vykouzlit několik brad.

Že by za to mohlo jeho zranění? Herec si poranil meniskus, musí nosit přes celou nohu dlahu a belhat se o berlích. Herec se také objevil ve snímku Zločin v Polné, kde měl hustý knírek a lalok pod bradou se mu zmenšoval a zvětšoval podle toho, jakou měl zrovna hereckou linku. Pro divačky musel být tento pohled určitě velmi znepokojující.

Podle všeho má ale Etzler v plánu dát se zase do kupy. „Uvidím, jak na tom bude moje koleno, ale já udělám všechno proto, abych se běhu zúčastnil,“ uvedl herec v TOPSTARu. Nezbývá než mu popřát hodně sil, snad se mu jeho přání splní.

Fotogalerie
7 fotografií