Po čtvrté fázi chemoterapie se Karel Gott mohl vrátit domů, kde je mu nejlépe. A jeho zdravotní stav se prý stále lepší. „Po čtvrté fázi chemoterapie docházím ambulantně na kontroly, léčba probíhá dobře a úspěšně,“ prozradil zpěvák.

A zároveň přinesl vynikající zprávu. „Po poslední ambulantní kontrole mi bylo řečeno, že nádor téměř zcela zmizel,“ dodal pro Rytmus života nadšeně Gott, který se rozhodl pro radikální léčbu pomocí chemoterapií okamžitě. „Dostal jsem stovky nabídek na jiný druh léčby, většinou ale s podmínkou okamžitě skončit s chemoterapií. O zvolení jiného druhu léčby jsem neuvažoval ani minutu a držím se důvěry ve špičkový tým lékařů,“ vysvětlil Mistr s tím, že všechny nabídky s díky odmítl a spoléhá se na klasickou medicínu a její nejnovější poznatky.

Kromě špičkové odborné péče lékařů Gottovi pomáhá také jeho manželka Ivana Gottová (40) a dcery Charlotte a Nelly, se kterými zpěvák tráví veškerý čas ve vile na Bertramce, kterou přepisuje na svou ženu. A konečně má také čas na koníčky. „Na počátku mého onemocnění nebyla chuť vůbec k ničemu. Ani vnímat hudbu. Natož něco plánovat. Nyní ale, když jsem za polovinou léčby, jsem řekl svému andělu strážnému, že už bych rád něco dělal,“ smál se pohublý, ale veselý zpěvák.

VŠE O NEMOCI A BOJI KARLA GOTTA S RAKOVINOU ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
12 fotografií