Jakub Vágner se seznámil s krásnou modelkou Eliškou Bučkovou, která dřív chodila se zpěvákem Václavem Noidem Bártou nebo zbohatlickým synkem Jakubem Malinou, před jejich společnou výpravou do Amazonie, kde Bučková, herečka Jirešová a fotograf Jakub Ludvík chtěli nafotit exotické snímky.

"Člověk, který jede do Amazonie, musí mít v pořádku nejen tělo, ale i nitro. Když budete křivák, je velká pravděpodobnost, že se nevrátíte," uvedl rybář v rozhovoru pro Blesk Magazín. Učarovala mu tedy modelka svou čistou duší? "O Elišce dál mluvit nebudu. Mám takovou zkušenost, že našemu vztahu by to určitě neprospělo," opustil toto téma rybář.

"Eliška je krásná a duchaplná. A líbí se mi, že se zamilovala i do mého druhého domova, do Amazonie," dodal zamilovaně Vágner s tím, že všechny ženy, které se expedice účastnily, byly hrozně silné, dokonce možná silnější než chlapi.

Ale co spekulace o tom, že rybář tvoří pár s blonďatou moderátorkou Lucií Borhyovou? To Vágner razantně odmítl. "S Lucií jsme opravdu jenom kamarádi. Vídali jsme se už jako děti, životem jdeme souběžně vedle sebe," vysvětlil Vágner.

Fotogalerie
10 fotografií