„Vnitřně cítím, že se mu budu dlouho líbit. Že se mu líbím, to mi dává hodně najevo. Dával by mi to najevo chlap, který by byl stejně starý jako já? Myslím, že ne. A druhá výhoda: je zklidněnější,“ uvedla Petra Paroubková v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Pro blonďatou tlumočnici je velmi důležité mít se o koho opřít. A to bývalý politik Jiří Paroubek naprosto splňuje. „On je moje životní stabilita. V souvislosti s tím mým zdravotním kolapsem mi došla jedna věc: manžel s dcerou by to možná zvládli líp beze mě než já bez nich,“ svěřila se.

Podle Paroubkové je dcera Margarita celá po tatínkovi a hodně si spolu také povídají. „Trošku si ho ochočila – jako všechny holčičky své tatínky. Když se s dcerou pohádám a trochu zvýším hlas, hned hledá tatínkovu náruč,“ uvedla Petra.

A i výchovné metody berou oba rodiče trochu jinak. Zatímco Petra je výbušnější a přísnější, Jiří Paroubek je víc flegmatický. „Víc spoléhá na její samostatnost, bere ji za rovnocenného parťáka, kdežto já víc za dítě. Obojí je asi dobře. Akorát ty úkoly se mnou má hezčí,“ dodala spokojená maminka.

Fotogalerie
9 fotografií