Před rokem se o hudební doprovod na Plese jako Brno postaral Felix Slováček s orchestrem. Ale letos nebude vystupovat, ani doprovázet svou manželku Dádu Patrasovou. Ta z Prahy pojede s kamarádkou, ale v Brně by se k nim měl přidat majitel známého vydavatelství Emerich Drtina. Kromě toho, že je to sympatický muž, je i exmilencem Lucie Gelemové, se kterou měl aférku manžel Dády! Že by Patrasová vrátila úder?

Královna dětských srdcí si na bál vypůjčila elegantní róbu v černé barvě a představí se v novém zkráceném účesu. Během večera vystoupí Vojta Dyk s B-Side Bandem. Moderování bude mít pevně v rukách  Libor Bouček. Mezi hosty nebude chybět Ilona Csáková nebo úřadující Miss Nikol Švantnerová.

Nejlepší vstupenka přijde hosta na dvanáct tisíc. „To z ní dělá nejdražší artikl na brněnské plesové scéně,“ konstatuje Bedřich Snášel z agentury OnePR, která je spolupořadatelem plesu. Organizátoři si ale za cenou stojí. Držitele nejdražší vstupenky na ples odveze limuzína, dostane osobního číšníka a sommeliéra jen pro svůj stůl a s šampaňským se nebude muset omezovat.

Luxusní galavečer, kde se hoduje i po půlnoci, samozřejmě potřebuje dostatečné zásoby. A ty zbudou. Už loni proto organizátoři oslovili brněnské azylové domy a nabídli jim, že nesnězené porce přivezou jejich klientům.

Fotogalerie
7 fotografií