Stokilový a dvoumetrový judista Lukáš Krpálek se v současnosti připravuje na letní olympiádu v Rio de Janeiru, ale na Karla Šípa si čas našel. „Doufám, že se mi všechno povede nějak zvládnout. Teď už budu rozhodně všechno směřovat k olympiádě, protože je to určitě ta nejdůležitější soutěž,“ svěřil se nedávno Krpálek serveru iSport.cz.

Řeč však určitě nebude jen o judu. Mnohonásobný medailista v polotěžké váze se totiž loni v létě oženil s dcerou šéfa tuzemského tenisového svazu Iva Kaderky. A zdá se, že svatba s o dva roky mladší basketbalistkou Evou Kaderkovou mu vlila sílu do žil. Jen pár dní poté vyrazil na Evropské hry do ázerbájdžánského Baku a přivezl odtamtud stříbro.

V podobném rozpoložení je i další dnešní host Karla Šípa, syn herce a principála Divadla bez zábradlí Karla Heřmánka. Mladý herec, který nosí nejen otcovo příjmení, ale i jméno, se rovněž loni v létě oženil a podobně jako Krpálek je v současnosti dost vytížený. I když v poněkud jiném oboru. Karel Heřmánek mladší hraje v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě II. a brzy ho uvidíme i ve dvou letošních očekávaných filmových premiérách – v dramatu Zločin v Polné, kde si zahraje křivě obviněného Žida Leopolda Hilsnera, a ve válečném snímku Anthropoid. „Byla to pro mě obrovská zkušenost a hlavně radost to dělat,“ svěřil se po natáčení Zločinu v Polné, kde mu coby Tomáš Garrigue Masaryk sekunduje Karel Roden.

Na rozdíl od Heřmánka a Krpálka má třetí dnešní Šípův host – půvabná a nestárnoucí zpěvačka Leona Machálková – ve vztazích v současnosti spíš smůlu. Třeba ale osmačtyřicetiletá matka samoživitelka, která se s otcem svého syna Artura, výtvarníkem Bořkem Šípkem, rozešla už před několika lety, o svém osobním životě prozradí něco nového.

VŠECHNOPÁRTY – ZAJÍMAVOSTI ZE ZÁKULISÍ OBLÍBENÉ SHOW KARLA ŠÍPA