Už to bude šest let, co Veronika Červenka, tehdy Machová, vyhrála ocenění Česká Miss World. V současné době však už nemá s modelingem nic moc společného. Je hlavně maminkou malého Denise, kterého má s manželem a hokejistou Romanem Červenkou.

„Jsem ráda, že jsem se umístila na Miss, to ano. Ale jinak jsem nejvíc pyšná na Romana a naše dítě. Modeling mě nenaplňoval. Nesršela jsem sebevědomím, jaké má třeba Eliška Bučková. Vždycky jsem si připadala nejhorší. Předvádění mi nechybí,“ uvedla v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Jako hokejová manželka se musela na čas vzdát domova v České republice. S manželem odcestovala do Kanady a dlouhou dobu pobývala také v Rusku. „Rusové jsou jiní doma než tady. Přijdou v Česku do obchodu a řeknou: Zdrávstvujtě! Nepřizpůsobí se. Myslí, že jim to tu patří,“ uvedla nechápavě Veronika. „V Petrohradě jsem se kamarádila s manželkou Romanova spoluhráče. Byla fajn. Ale u nás se chovala panovačně: Všichni se mnou mluvte rusky,“ dodala.

Hokejista Roman Červenka to ale nevidí zas tak negativně. „Nedají na svou zemi dopustit. Nepomluví ji za žádných okolností. Neskuteční vlastenci. A taky si věří,“ uvedl.

Pár má spolu synka Denise, který jim při stěhování kvůli Romanově kariéře dělá parťáka už od roku 2012. „Bohužel, Denis nemá skoro žádný řád. Pořád ho někam převážíme,“ uvedla bývalá misska s tím, že na synka je přísnější ona. „Občas mu dám na zadek a Roman na mě volá: ‚Hlavně ho nebij!‘. I když sám taky někdy vypění,“ uvedla Veronika. „Chtěl bych, aby poslouchal, ale nechytil jsem ten začátek,“ přiznal Červenka.

Fotogalerie
11 fotografií