Moderátor Michal Hrdlička uvádí Sportovní noviny na Nově. Hlavně je ale bývalým přítelem moderátorky Televizních novin Lucie Borhyové. Ji a jejich společnou dceru Lindu krasavec opustil a odstěhoval se ke svým rodičům do Jesenice.

I když v televizi působí už osm let, přiznal, že ho jeho práce baví. „Hlavní zprávy bych moderovat nechtěl, myslím si, že se na to ani nehodím, mě naplňuje sport,“ uvedl v pořadu. Teď je jenom otázka, jestli si vážně myslí, že není ten pravý typ na moderování zpráv, anebo se bojí, že by musel být ve větším kontaktu se svojí bývalkou Lucií.

Hrdlička také přiznal, že nemá vyhraněný žádný typ žen, které by se mu měly líbit. „Je jedno jestli je stará, nebo mladá, blondýna, nebo tmavá. Musí tam hlavně fungovat chemie a smysl pro humor nesmí chybět,“ vysvětlil.

„Nejvíc mě těší moje dcera Linda. Po jejím narození jsem si přeházel priority. Ona je na prvním místě. Všechny nezdary, které se mi stávají nesu úplně jinak, lehčeji, protože mám Lindu a ta mě vždycky potěší,“ řekl dojemně.

Avšak to, co zajímalo diváky úplně nejvíc, nebyla jeho dcera nebo zkrachovalý vztah s blonďatou moderátorkou. „Vztah s tenistkou Plíškovou? Rozhodl jsem se toto téma nekomentovat. Nebudu se vyjadřovat,“ dodal.

Fotogalerie
12 fotografií