Žhavé novinky

Na vodě: neděle 20:20

Jako první novinka jarního vysílacího schématu se 7. února objeví dlouho očekávaný seriál Na vodě. Hlavnímu hrdinovi Hugovi, kterého hraje Lukáš Langmajer (35), se v jediné vteřině změní život. Díky náhodnému setkání s kamarádem z mládí Honzou v podání Tomáše Kluse (29) poznává nové přátele i životní styl. Jako další hvězdy seriálu se objeví Veronika Kubařová (28), Lenka Vlasáková (43), Oldřich Kaiser (60) či Luděk Sobota (72).

Drazí sousedé: pondělí a středa 20:20

Zbrusu nový seriál s hvězdným hereckým obsazením se bude odehrávat ve vesničce Vlkov na okraji národního parku. Celý napínavý děj se bude točit okolo boje vnoučat s vesnicí o milionové dědictví. Dědečka Aloise, který strávil posledních 20 let svého života jako samotář a odkázal 30 milionů korun vnoučatům, si zahrál Jan Tříska (79).

Tvoje tvář má známý hlas: sobota 20:20

Sobotní večery ovládne nová velkolepá zábavná show, ve které se osm českých hvězd každou epizodu promění v nejpopulárnější osobnosti hudební scény. Ivana Chýlková (52), Petr Rychlý (50), David Kraus (35) či Iva Pazderková (35) se za pomoci špičkových maskérů, kostymérů, stylistů, učitelů zpěvu a tance promění ve hvězdy světové i české populární hudby. Jejich výkony bude hodnotit porota ve složení Jitka Čvančarová (37), Janek Ledecký (53) a Jakub Kohák (41).

České filmové trháky

Zábava a zase zábava! Takové budou filmové televizní premiéry v podobě snímků Babovřesky 3, Život je krásný, Pohádkář a Vánoční Kameňák. 

Nejočekávanější premiérové díly

Ordinace v růžové zahradě 2: úterý a čtvrtek 20:20

Jedenáctá řada divácky nejoblíbenějšího seriálu současnosti přinese nejen návrat jedné z klíčových postav, ale především spoustu dramatických zvratů. Už teď můžeme prozradit, že Petr Rychlý coby primář Čestmír Mázl bude procházet krizí středního věku.

Ulice: pondělí až pátek 18:30

Do života Liškových vstoupí léčitelka Helena Halamová neboli Petra Lustigová (51). Anička (L. Krbová) propadne jejímu vlivu natolik, že se to nebude líbit jejímu Bedřichovi (A. Jastraban). Také Lumírovi (V. Svoboda) a Světlaně (T. Bebarová) se život obrátí úplně naruby.

Atentát: pondělí 20:20

Po vánoční pauze se na obrazovky vrátil krimiseriál, zabývající se propletenci v nejvyšších politických kruzích. V hlavních rolích se opět představí Robert Jašków (46), Hana Vagnerová (32) a Jan Kraus (62) coby prezident ČR.

Výměna Manželek: středa 20:20

Zpět je i nejdrsnější sonda do českých, moravských i slezských manželství. Každá nová epizoda opět přinese drsné životní osudy a soužití dvou manželských párů. V premiérových deseti dílech se představí lesba Marcela s dominantním manželem nebo alkoholička v rodině vojáka z povolání.

FTV Prima: Vraždy a humor

VIP vraždy

Už 7. února na obrazovky vtrhne zcela nový seriál s kriminální tematikou okořeněný humorem se slovenskou herečkou Soňou Norisovou (42). Kapitánka Vinická z Policie Modrava se převtělí ve spisovatelku detektivek.

Opilé kuře

Pro odlehčení a pobavení natočila Prima i další seriál z kuchařského prostředí. Jeho hlavními hvězdami budou Jakub Prachař (32) a Jan Dolanský (37).

Máme rádi Česko

Od 6. února se na obrazovky vrací úspěšný pořad Máme rádi Česko s moderátorem Liborem Boučkem (35) a kapitány Martinem Dejdarem (50) a Jakubem Prachařem (32).

Vylomeniny

Mezi další návraty bude patřit i pořad se skrytou kamerou, který uvádí hvězda Přístavu Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem (36). Kdy budou nasazeny nové díly, televize ještě neupřesnila.

Česká televize: Krimi jaro

Případy 1. oddělení II

Česká televize už začala vysílat osm nových dílů se starou známou partou kriminalistů. Ondřej Vetchý (53) a Bolek Polívka (66) nevyšetřují jen vraždy, ale i majetkovou trestnou činnost a extremismus.

Modré stíny

Třídílná minisérie navazuje na úspěšnou trilogii Případ pro exorcistu. Na obrazovku se v ní vrátí parta detektivů v čele s Klárou Melíškovou (44), Stanislavem Majerem (37) a Miroslavem Krobotem (64).

Pět mrtvých psů

Po skončení Mrtvých stínů vtrhne na obrazovku další minisérie se známým týmem olomouckých kriminalistů. Detektivy od Nejsvětější Trojice zavede pátrání na stopu nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty.

TV Barrandov 

Soudní spory Dr. Kellerová

Hlavní hvězdou dramatického seriálu z lékařského prostředí bude psychiatrička v oboru soudního znalectví Lydie Kellerová v podání herečky Kateřiny Brožové (47).

To byl váš rok

Už brzy televize uvede nový hudebně zábavný pořad. Michal David (55) s duem Těžkej Pokondr, tedy Milošem Pokorným (51) a Romanem Ondráčkem (49), budou uvádět nestárnoucí hity z let 1977 až 2000.

Nejvyšší soud

Příběhy ze soudní síně vtrhnou na obrazovku už v březnu. Nejvyšší soud zastávají tři soudci. V soudcovském senátu se objeví trojice Pavlína Kafková (47), Pavel Rímský (66) a Zdeněk Vencl (48).

Fotogalerie
11 fotografií