Šinkorové se podařilo téměř nemožné, veselku s Polákem tajila čtyři měsíce! Za svého partnera se totiž vdala loni 4. října na zámečku Berchtold za přítomnosti rodičů, dětí a těch nejbližších. Vdávala se v růžových koktejlkách, které vypadaly téměř totožně jako šaty, ve kterých přišla na křest muzikanta Jana Kalouska. Měly sice stejnou barvu, ale vršek byl jiný. Zato lodičky byly ty svatební. Růžové na vysokém podpatku a s korálkovou ozdobou na špičce.

 

Svatbu jsem stihla zorganizovat během jednoho týdne. Láďa mi totiž řekl, že pokud se nevezmeme do jeho padesátin, tak už se brát nebudeme. Svatbu jsem plánovala ve svém největším pracovním nasazení,“ svěřila se Blesk.cz Šinkorová a všem se pochlubila snubním prstenem na levém prsteníčku, kde už nějakou dobu nosila zásnubní prsten.

Poté, co se její tajná veselka provalila, se v kuloárech začalo šuškat, že v TopStaru dostane padáka. Vedení televize se vůbec nelíbilo, že jim jejich tvář zatajila tak exkluzivní informaci.

Vůbec mě nenapadlo, že by někdo mohl řešit moji svatbu. Pro mě to byla soukromá věc. Každopádně jsem v pondělí už vysílala a mám i rozpis na příští týden. Myslím si, že hlavní je, jak svou práci dělám, mám ji moc ráda a to je snad i vidět,“ řekla Blesk.cz Daniela Polák Šinkorová.

VŠE O DANIELE ŠINKOROVÉ ČTĚTE ZDE!

Fotogalerie
9 fotografií