„Náš sňatek se mi podařilo utajit tak, že všichni, kdo na něj šli, si mysleli, že jdou na oslavu narozenin mého partnera,“ pochlubila se Šinkorová deníku Aha!, jak všechny zmátla.

Na veselku sympatická moderátorka dokonce ani nepozvala své kolegy z Top Staru a ani vedení TV Prima! Ti dokonce o Danielině veselce neměli potuchy dlouhé čtyři měsíce! Tak dlouho důležitou životní událost moderátorka tajila. S fotkami ze svatby se pochlubila až v pátek odpoledne na sociální síti.

 „Vůbec jsem nad tím takhle nepřemýšlela, byla to moje čistě intimní věc a chtěla jsem si to nechat pro sebe,“ svěřila deníku Aha! moderátorka.

Svým chováním ovšem svého chlebodárce vůbec nepotěšila. Svědčí o tom i fakt, že informaci o jejích vdavkách do vysílání Prima vůbec nezařadila.  

„Vůbec jsme o tom neměli tušení, Daniela nikomu nic neřekla,“ potvrdila deníku Aha! tisková mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Šinkorová by tak mohla dopadnout jako její kolegyně Světlana Zárubová Witowská.

Podle informací deníku Aha! se něco podobného stalo už v říjnu 2010. Světlana Zárubová se tehdy také pokusila zatajit svatbu s finančníkem Petrem Witowským. O tom, že se oblíbená moderátorka vdala, se diváci stejně jako televize dozvěděli z titulku u jejího jména, kde bylo Světlana Witowská namísto Zárubová.

Světlana Zárubová nás o změně jména oficiálně neinformovala, titulek si domluvila individuálně,“ uvedla tehdy tisková mluvčí Primy. Za měsíc zprávy místo ní moderovala Sandra Parmová (30)... A jak dopadne Daniela? To se uvidí. Anebo neuvidí...

Fotogalerie
11 fotografií