Před dvaceti lety tanečnice a herečka Anife Vyskočilová opustila svou zemi a natrvalo se usadila v Čechách. Začala tu podnikat, zamilovala se do Ivana Vyskočila a už tu zůstala. Proti současným uprchlíkům, kteří utíkají a rozmisťují se po celé Evropě, tedy nemá křivého slova. Naopak se jich zastává.

Proto je šokující, že zrovna její exmanžel Ivan Vyskočil se hodlá postavit proti nim. „To, co můj bývalý manžel dělá, mě vůbec nezajímá. Jestli už neví, jak se zviditelnit, tak je to jeho problém. Já mu to naopak přeji, ať se zviditelní na tomhle,“ řekla Blesk.cz Anife. Kromě Vyskočila se akce hodlá zúčastnit také rocker Aleš Brichta.

Pochod proti islamizaci se koná 6. února na Václavském náměstí na popud poslance Tomia Okamury. „Již mnoho měsíců vyzývám vládu k neprodyšnému zabezpečení naší státní hranice, ale vláda neslyší, nekoná a lže, že nám prý nic nehrozí. Přitom si všichni pamatujeme, jak například hlavní město Praha zrušilo minulý měsíc každoroční slavnostní rozsvěcení vánočního stromku na Staroměstském náměstí, jelikož dostala od policie varování, že je taková akce bezpečnostním rizikem,“ napsal na sociální síť Okamura a vyzval občany, ať ho přijdou podpořit.

Anife se jako host v talk show Markéta dráždí celebrity rozpovídala o uprchlících a naštvala Ivana Vyskočila.
Autor: Blesk

Fotogalerie
10 fotografií