Vítězka letošní StarDance a blogerka Marie Doležalová ceny filmové kritiky moderovala, a tak v divadle Archa, kde se předávaly, nemohl chybět ani její nový přítel Marek Zelinka. Ze své Marušky byl naprosto unesený.

V červených šatech jí to totiž náramně slušelo, každé její slovo a pohyb tak doslova hltal pohledem. Zejména pak, když si zašli ven na chodbu zakouřit. Stáli venku a pálili jednu cigaretu za druhou, Maruška u toho popíjela víno, které si vzala s sebou.

Než milenci z divadla odešli, Marek se neudržel a Doležalovou vášnivě políbil. Jednou rukou ji objal, v druhé držel tašku s věcmi a pak ruku v ruce a s úsměvem na tváři odešli z divadla. Na ulici si chytili taxíka a jeli společně domů.  

Vášeň se ten večer probudila i v Táně Vilhelmové s Vojtou Dykem. Ti na sebe jako vždy upoutali pozornost nejen svými ulítlými modely, ale hlavně neustálým objímáním a nezvyklou zamilovaností. Během večera se od sebe nehnuli na krok, hleděli na sebe, jako by měli první rande.

Večer si užila i herečka Jana Štěpánková, kterou doprovodil její syn Jan Dudek. Z lodiček na vysokém podpatku ji ale rozbolely nohy, a tak se před odchodem u šatny přezula do pohodlnějších polobotek. Bez studu pak lodičky vložila do kabelky a odešla.

Fotogalerie
25 fotografií