Idol dívčích srdcí, zpěvák Ben Cristovao, je velký cestovatel, který se nebojí dobrodružství ani adrenalinu. To dokazují jeho účty na sociálních sítích, které jsou zaplněny fotografiemi z cest, a také originální klipy k jeho písním.

Tentokrát vyrazil s kamarády do Malajsie. Zpěvák si u moře užívá pestrý program, relaxuje, čte knihy nebo se vyhřívá na slunci. Mimo to také na sociální síť umístil poněkud kontroverzní snímek. Vyfotil se totiž s hákovými kříži, které byly součástí jedné z místních bran. Rozhodně to však nebylo proto, že by se vyžíval v nacistické ideologii. Naopak fanouškům osvětlil kousek historie.

🇬🇧 staying with locals made me realize one thing. Despite the horrible history, Nazis didnt manage to taint their religious symbol and it is still being used as a decoration in many houses and facilities 🙌🏾👳🏾🔥 🇨🇿 Spousta lidi nevi, ze swastika (hakovy kriz ) je mnohem starsi nez nacismus. Je to soucast budhistickeho i hinduistickeho nabozenstvi a tento symbol je dodnes pouzivan jako symbol stesti. Spani u mistnich v Penangu byla neuveritelna zkusenost 🙌🏾👳🏾 Pristi zastavka .. Langkawi ⚡️Mam pro brachu @osama_verse k narozeninam maly prekvapko 😎 stay tuned 🔥🔥🔥 #roadtrip #penang #langkawi #malaysia #barbaři #redbullboy #bennycristo #epico #swastika #thebarbarianlife #theglowsticksmusic #championshipmusic #travelingisknowledge w @osama_verse @sinrasplant @petr.skocovsky

Fotka zveřejněná uživatelem Ben Cristovao (@bennycristo),Led 18, 2016 v 10:32 PST

„Spousta lidí neví, že svastika (hákový kříž ) je mnohem starší než nacismus. Je to součást buddhistického i hinduistického náboženství a tento symbol je dodnes používán jako symbol štěstí,“ napsal k fotografii. A od fanoušků schytal hlavně pochvalné komentáře. Jeho reporty z cest si u nich totiž, tak jako jeho hudba, našly své místo.  

Fotogalerie
8 fotografií