„Přítomnost pana prezidenta na premiéře budou provázet standardní bezpečnostní opatření jako u každé podobné akce,“ řekl Blesku mluvčí Hradu Jiří Ovčáček s tím, že podrobnosti prezidentovy návštěvy premiéry v žádném případě nebude dál komentovat.

Pod termínem »standardní bezpečnostní opatření« se přitom zřejmě skrývá to, že prezidenta budou doprovázet minimálně dva bodyguardi, kteří ho střeží na akcích, a samozřejmě přijede opancéřovaným vozem.

Příležitost nechat se strhnout příběhem prvorepublikové hvězdy stříbrného plátna, která okouzlila Adolfa Hitlera (†56), a hlavně jeho ministra propagandy Josepha Goebbelse (†47), si podle informací Blesku nenechá ujít ani ministr kultury Daniel Herman (52), bývalá první dáma Dagmar Havlová (62) či ministr financí a vicepremiér Andrej Babiš (61).

„Chystám se na premiéru, ale protože Monika se mnou nemůže, půjdu s paní primátorkou Adrianou Krnáčovou,“ svěřil Babiš Blesku. A prozradil i to, co od velkofilmu Filipa Renče (50) očekává: „Jdu se podívat na film o ženě, která žila ve velmi kontroverzní době a prošla si totální slávou i pádem na dno. Uvidíme, jak si s tím režisér poradil...“

Fotogalerie
15 fotografií