Herec se chystal s manželkou Žofií (66) odcestovat na sklonku roku do USA, kde žije jejich dcera Bára (34) s rodinou. Vnukovi jsou už dva roky a roste jako z vody.

„Jmenuje se James Preston White. Zní to báječně, uznejte,“ pyšnil se deníku Aha! Kanyza. Jeho zeť se mu prý po narození chlapce omlouval, že ho nepojmenovali John po dědečkovi. Herec se prý ale vůbec nezlobí a má radost, že jeho jediná dcera je šťastná.

Trochu ho ale přece jen trápí, že má své milované tak daleko. Kvůli natáčení Ordinace v růžové zahradě 2 je teď zřejmě neuvidí až do letních prázdnin. Kromě dlouhého odloučení dělá ostatně Kanyzovi starosti i to, jak dlouho se do Dallasu letí. „Bude to pro mě utrpení, protože se v letadle nedá kouřit,“ přiznal vášnivý vyznavač nikotinu.

Herec a český dabér George Clooneyho (54) musí z časových důvodů nyní obětovat i své milované cesty do jižní Francie, kam pravidelně jezdí čerpat inspiraci a malovat. Přesto je rád, že si v nováckém seriálu zase zahraje. Prý už se pilně připravuje. „Čtu scénáře, učím se texty. A už se těším na kolegy, hlavně na Zlatu Adamovskou a Zdeňka Žáka,“ řekl Aha! Kanyza.

Fotogalerie
7 fotografií