Opustili ji dva zásadní muži v jejím životě. Nejdříve se na ni vykašlal otec jejího syna Lucase Niko Papadakis, v říjnu loňského roku se rozešla s otcem dcery Lindy Michalem Hrdličkou. Další muže do svého života teď nějakou dobu pustit nechce.

V tuto chvíli nový vztah nehledám. Teď mám hodně nablízku rodiče, pomáhají mi především jako psychická opora. Abych řekla pravdu, nejsem jediná žena, která se stará o děti. V dnešní době je to stále častější. Recept na to, jak nezahořknout, není,“ prozradila iDnes.cz Borhyová s tím, že každá žena musí sama vědět, jak se se stresem vypořádat.

Za partnera prý nepojala ani rybáře Jakuba Vágnera, s nímž si na Nový rok vyrazila na romantickou večeři a který se kolem ní poslední dny dost točí. „Jsme dlouholetí přátelé. Abych pravdu řekla, soustředím se hodně na děti. Byly a jsou pro mě absolutně vším,“ odvedla od Jakuba šikovně řeč. Jenže... vztah s Hrdličkou přece také popírala!

„Upřímně řečeno, jsem na všechno sama a je to docela náročné,“ dodala, prý si ale nestěžuje. Není jediná matka samoživitelka.

 

Fotogalerie
13 fotografií