Na loňské dovolené v Číně chtěla okusit noční život a to se jí pekelně vymstilo. „Šli jsme s přítelem do nočního klubu, kde jsme si to skvěle užívali, tančili jsme,“ zavzpomínala kráska během soustředění v Thajsku.

„Začalo to tím, že jsem objevila v pití zmuchlaný papírový kapesník. Všimli jsme si, že na nás místní vrhají pohledy, které jasně říkaly, že tohle je jejich území a my tam nemáme co dělat. Byli jsme tam jediní odlišné barvy pleti,“ upřesnila s tím, že s podobnou rasovou nesnášenlivostí se setkala na svých cestách poprvé.

„Chtěli nás pak násilně vyvést z parketu, ale můj přítel se slovně ohradil. Dostal první ránu, pak druhou a najednou se na mého kluka vrhlo asi dvacet chlapů,“ říká se zděšeným výrazem ve tváři.

„Bylo to to nejhorší, co jsem zažila. Křičela jsem, někdo mě čapnul zezadu a já myslela, že je to můj konec! Brečela jsem, viděla jsem svého kluka, jak je celý od krve, jak ho mlátěj a vyváděj pak ven, kde ho dál bijou. Nakonec jsem mezi ně vlítla a strašně křičela a odtáhla jsem ho pryč. Byli jsme oba od krve,“ ukončila dramatickou příhodu finalistka s číslem 4.

Pár si přivolal sanitku a dožadoval se spravedlnosti. I když na ulicích postávali policisté, nikdo dvojici nepomohl. „V sanitce po nás chtěl peníze, jinak prý nikam nejede. Nakonec ale jel a všechno dobře dopadlo,“ oddychla si nakonec kráska.

Fotogalerie
6 fotografií