„Martínek je dítě, které se nám narodilo z lásky. Od začátku jsem plánoval, že budu u porodu, a vyšlo to! Byl to velmi příjemný šok v tom nejlepším slova smyslu,“ popsal Martin Chodúr v rozhovoru pro novojičínský Deník. Malý Martin se narodil zpěvákovi a jeho partnerce Ivoně Selníkové na Nový rok.

„Brzy ráno na Nový rok jsem se vrátil ze Slovenska, kde jsem měl na Silvestra vystoupení v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa ve Vysokých Tatrách a hned po patnácté hodině se Martínek narodil,“ upřesnil Chodúr a dodal, že je velmi vděčný své partnerce, jak skvěle všechno zvládla. 


„Hned po narození mi Martínka dali do náruče, byl jsem přítomen všemu vážení a měření. Oslavovat jsem nikam nešel, jsem šťastný, že jsme všichni tři od narození Martínka nepřetržitě spolu. Koupu ho, přebaluji. Naučil jsem se to hned. Prostě jsem byl postaven před nový úkol a zvládl ho,“ svěřil se novopečený a šťastný tatínek.

Martinu Chodúrovi je šestadvacet let, ale na roli otce si připadá zralý. Připadám si dostatečně dospělý na to být otcem,“ dodal. Partnerka zpěváka Ivona Selníková je ředitelka kosmetické firmy a je jí dvaačtyřicet let. Mezi partnery je tedy věkový rozdíl šestnáct let.

Fotogalerie
5 fotografií