Roli studenta konzervatoře v novém hudebním filmu plného písní z muzikálu Starci na chmelu přijal Vladimír Polívka okamžitě. "Hrozně se mi líbilo, že Patrik, kterého hraji, je přesně ten člověk, který mi vlastně celou dobu komplikoval můj dosavadní život, když jsem byl na škole. Byl to ten, co mi nedal nic zadarmo," svěřil se Blesk.cz Polívka.

Ve filmu si totiž při každé příležitosti dobírá svého protekčního spolužáka Davida, v podání Adama Mišíka, za to, že je synem známého hudebníka. "Řekl bych, že jsem do toho filmu nacpal i repliky, které jsem od spolužáků slýchával já. Nebo spíš způsob, jakým to bylo řečený. Líbilo se mi, že jsem si konečně mohl zahrát toho člověka, který mi to celý život dělal," prozradil Vladimír s tím, že pro něj je šikana na škole už minulostí.

Na škole si zkusil své a to jen proto, že byl synem Bolka Polívky a Chantal Poullain. "Když je ti čtrnáct a někdo do tebe jde, nevíš jak se bránit," vzpomínal Vláďa na šikanu. Mišíkovi tak prováděl stejně věci, jako kdysi dělali kluci jemu. Párkrát mu podrazil nohy, polil ho studenou vodou, když na záchodě telefonoval se slavným tátou, nebo ho zavřel v chatičce, aby se nedostal na rozcvičku.

Fotogalerie
13 fotografií