„Ahoj, jsem Izabel, 18 let, 168/50/3, bývalá modelka a práci v erotice zkouším poprvé,“ lákala na erotickém webu s šesti nahými fotografiemi. Snímky dívky s rozmazaným obličejem svádějí dál: „Mám krásný obličej, voňavá, přírodní prsa číslo 3 a dokonalý vzhled.“

Schůzky jí domlouvá prostřednice přes mobil nebo e-mail. „Ráda vás pozvu do svého soukromí na krásné a vášnivé milování. Jsem mazlivá, hravá a v orálním sexu naprostá jednička,“ chlubí se. Zrzavá kráska, ze které udělal režisér Jiří Vejdělek (43, Účastníci zájezdu, Ženy v pokušení) hlavní hvězdu své komedie Něžné vlny, ukájela své klienty na privátu v činžovním domě v Praze-Michli.

Za hodinu rozkoše si od zákazníků brala 1300 korun. Svým tělem si vydělávala několik měsíců, její inzerát z webu zmizel až ve chvíli, když se o její „druhou kariéru“ začal zajímat Blesk. Její přítel ani rodina nemají o dvojím životě Šteflové nejmenší tušení! Jak dlouho a proč to dělala? Kolik jí sex vynesl? Čtěte už ve středu v Blesku, kde přineseme její exkluzivní zpověď.

Fotogalerie
15 fotografií