Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zapírání těhotenství, divoká líbačka na pódiu nebo hostina ze země: Podívejte se na 11 aférek z předávání cen TýTý

/
  • Co se událo na předávání cen TýTý v minulých letech?
    11. ledna 2016 ● 21:10

    Loňský ročník předávání cen TýTý byl ročníkem posledním. Ohlédněme se za uplynulými roky a jejich skandály nebo zajímavostmi, které opepřily dění slavnostních večerů. Gottová s Hanychovou na jízdě vírem velkoměsta, divoká líbačka Koláře s Basikovou nebo zapírání těhotenství Moniky Absolonové. A to není všechno...

  • 1.

    Absolonová zapřela těhotenství

    Zpěvačka Monika Absolonová na loňském předávání ocenění TýTý zapřela těhotenství. I když se na její stav redaktor Blesku přímo ptal, ona nehnula ani brvou a svůj požehnaný stav nepřiznala.

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk už v dubnu věděl, proč nekouří: Absolonová je v tom! David Turek, Lukáš Červený

     

  • 2.

    Ocenění vyhrál Karel Voříšek

    Když dostal Karel Voříšek vyhazov z TV Nova za jeho údajnou spolupráci StB, přešel do zpravodajství ke konkurenční televizi. A dobře udělal. U diváků totiž zabodoval a oni mu věnovali své hlasy, takže vyhrál své další zlaté zrcátko, i když už kopal za jiný tým.

    Video
    Video se připravuje ...

    KAREL VOŘÍŠEK O TÝTÝ A SPOLUPRÁCI S STB David Turek, Tomáš Sovinský

     

  • 3.

    Ivana Gottová pařila s Agátou Hanychovou

    Ivana Gottová také dokázala, že se umí pořádně bavit. Rozloučila se s unaveným manželem a vítězem zrcátka Karlem Gottem a s jeho požehnáním vyrazila do víru velkoměsta. A to dokonce s královnou večírků Agátou Hanychovou a jejím partnerem Kubou Prachařem. „Nejsem žádná pařmenka, ale bylo to moc milé. S Agátou a Jakubem jsme se skamarádili na Maledivách a jsou vážně výborní,“ uvedla.

    Afterparty Ivany Gottové a Agáty Hanychové, holky spolu vyrazily pařit.
    Autor: Marek Pátek Roman Souček

    Karel Gott s Jakubem Prachařem
    Autor: Marek Pátek Roman Souček

     

  • 4.

    Hvězdné selfie

    Byl to mejdan se vším všudy. Karel Gott s Ivanou Gottovou na TýTý v roce 2014 jenom zářili a bavili společnost. Zpěvák předváděl na všechny strany svůj neodolatelný šarm a Ivanka Gottová propadla kouzlu selfie, nějaké nafotila i s herečkou Jiřinou Bohdalovou.

    Hvězdné selfie
    Autor: Marek Pátek Dan Černovský

     

  • 5.

    Poslední společenská akce Lubomír Lipského

    V roce 2014 se předávání cen TýTý zúčastnil naposledy herec a režisér Lubomír Lipský. Poté mu už přestalo sloužit zdraví a herec skončil v nemocnici. V říjnu loňského roku zemřel na selhání srdce.

    Lubomír Lipský na TýTý
    Autor: David Malík Roman Souček Ringier Axel Springer

     

  • 6.

    Sporťák Jan Smetana po Týtý řádil s partnerkou

    Sporťák Jan Smetana řádil po předávání cen TýTý na party jako černá ruka. Sekundovala mu u toho jeho partnerka Eva Fraňková a půllitry s pivem. Nejenom že vznikla nejedna ztřeštěná fotografie, ale také dvojice kypěla pozitivní náladou. 

    Moderátor Jan Smetana s partnerkou se veselili na afterparty.
    Autor: Martin Hykl, Marek Pátek, Marek Machan, David Kundrát

     

  • 7.

    Kamila Moučková nasávala před divadlem

    Bývalá hlasatelka Kamila Moučková se toho nebála a na posledním ročníku TýTý se opřela o zábradlí před Vinohradským divadlem, kde ceremoniál probíhal, a v klídečku popíjela skleničku sektu. 

    Kamila Moučková popíjela sekt.
    Autor: CNC

     

  • 8.

    TV Nova odstoupila z ankety TýTý

    Televize Nova se distancovala od cen TýTý, protože se nedohodla s pořadateli akce. Většina nováckých "oveček" držela s vedením basu, které dalo někomu zákaz a někomu doporučení se na vyhlášení neobjevovat. "Nova to vzdala ze strachu, protože by neměla co vyhrát. Maximálně seriál Ordinaci v růžové zahradě," řekla Blesk.cz bývalá hvězda Novy Michaela JílkováGenerální ředitel České televize Petr Dvořák, který dřív šéfoval právě Nově, se do bývalého zaměstnavatele taky obul. „Nova si neváží vlastních fanoušků," řekl tehdy.

    Michaela Jílková a ředitel ČT Dvořák se vyjádřili k odmítnutí televize Nova účastnit se TýTý.
    Autor: archiv

     

  • 9.

    Petr Kolář se vrhl na Basikovou

    Svou nezkrotnou povahu opět dokázal Petr Kolář (45). Při vystoupení na TýTý se totiž vášnivě začal líbat se svou pěveckou partnerkou Bárou Basikovou (50). Vůbec mu přitom nevadilo, že to sledují statisíce lidí, včetně jeho přítelkyně. „Prostě jsme se nechali strhnout tou hudbou,“ vysvětloval Kolář.

    Petr Kolář se vrhl na Báru Basikovou.
    Autor: David Malík Roman Souček

     

  • 10.

    Údajný porod Lucie Vondráčkové

    Lucie Vondráčková dostala cenu TýTý pro nejlepší zpěvačku, ale osobně si ji nepřebrala. Moderátor večera Karel Šíp prozradil, že rodí. Vondráčková skrze Facebook a svého otce musela vše uvést na pravou míru. „Moc vám všem děkuji z Montrealu za páté TýTý zrcátko. Mám velkou radost.“ A k tomu přidala poznámku. „P.S. Ještě nerodím.“ 

    Status Vondráčkové: Děkovala za TýTý, prý ještě nerodí.
    Autor: Facebook

  • 11.

    Hostina na schodech

    Herec Pavel Řezníček si nemohl pomoct a hostinu z rautu na předávání cen TýTý si udělal přímo na schodech. Všechny stolečky už zřejmě byly obsazené a tak se přesunul na schody, na kterých se začal cpát z papírových tácků. Zřejmě se řídil heslem, když musíš, tak zkrátka musíš.

    Herec Pavel Řezníček se ládoval na schodech.
    Autor: Martin Hykl, Marek Pátek, Marek Machan, David Kundrát

    Herec Pavel Řezníček se ládoval na schodech.
    Autor: Martin Hykl, Marek Pátek, Marek Machan, David Kundrát


Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

jiriforman: To se ti umělci nemůžou najíst doma než jdou na takovou slávu. Jíst na schodech jako nějaký bezdomáč - to je úroveň

(12. 01. 2016 00:50)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy