V roce 1984 spolu Jana Šulcová a Ladislav Frej natáčeli film Oldřich a Božena, kde se herečka dokonce objevila v rouše Evině. „Už tehdy byla star, krasavice českého filmu a televize. Ona hrála Juditu, já knížete Jaromíra a Jiří Bartoška mého bratra Oldřicha. S Janou jsme si notovali, jaký je ten Barťák zlosyn… Šulcové to ve středověkém kostýmu moc slušelo, spolu jsme tvořili krásný pár a vůbec se mi líbila,“ řekl deníku Aha herec.

Ladislav Frej byl ženatý sedm let s herečkou Věrou Galatíkovou a Jana Šulcová patnáct let s hercem Oldřichem Víznerem. Ten ji v manželství podváděl, ale herečka mu to evidentně oplatila. Kromě filmu Oldřich a Božena spolu páreček hrál v Městských divadlech pražských, takže prostoru k nevěře bylo dost.

„Tenkrát jsme hráli Goldoniho komedii Vzhůru na letní byt. Jednu dvojici představovali Viktor Preiss a Helenka Friedrichová, druhou Jana se mnou. Po pauze se rozletěla opona a já hrál Janě na forbíně serenádu na housle za doprovodu kytary,“ zavzpomínal herec.

Nebyl ale jediný, kdo o sexy herečku projevoval zájem. Dalším jejím nápadníkem byl Martin Stropnický. „Soupeřili jsme o tu neskonalou krásku, hrdě dominující širokému okolí, zasaženým působením gravitace Janina supersexerotického charismatu. Kolik nás uvízlo v jejích tenatech! Nebylo ale úniku, měla krásná tenata…“ uvedl Frej.

Nakonec však jejich románek ukončil, zejména kvůli své manželce Věře Galatíkové. „Jana to tenkrát nesla velmi těžce,“ přiznal.

Fotogalerie
8 fotografií