„Pan Gott je od pondělí doma, v nemocnici byl od prvního do čtvrtého ledna. Po ošetření odřenin na ruce a dalších částech těla lékaři pozorovali jeho zdravotní stav. Pak ho propustili domů,“ řekl ověřený zdroj deníku Aha!, který také potvrdil, že zpěvák ležel ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí, kde se také léčí s rakovinou mízních uzlin.

„K vašemu dotazu, zda byl u nás pan Gott v minulých dnech hospitalizován, se nemůžeme vyjadřovat bez jeho souhlasu, případně souhlasu jeho rodiny. Obraťte se, prosím, na jeho tiskovou mluvčí,“ odpověděl nicméně na dotaz deníku tiskový mluvčí nemocnice Filip Brož.

Zpěvákova PR manažerka Aneta Stolzová však jen vzkázala, že Gott strávil Nový rok se svou rodinou a že informace o jeho hospitalizaci nejsou pravdivé. Ano, Mistr Nový rok opravdu oslavil s rodinou, ale při následní procházce se zranil. Proč tedy takové mlžení?

Karel Gott bude doma jen do konce týdne, pak by měl nastoupit na čtvrtou chemoterapii. Jak teď vypadá stav nejslavnějšího zpěváka Česka, ale nikdo nechce komentovat. „Pan profesor se nebude k současnému zdravotnímu stavu pana Gotta vyjadřovat,“ sdělila zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Fotogalerie
6 fotografií