Moderátorka Eva Decastelo se netají tím, že nemá ke sportu kladný vztah. Po všech těch dietách a lécích na hubnutí se rozhodla s kily zatočit ve fitku. Chodí na speciální cvičení, které je podporováno elektrickým impulzem. "Vzhledem k tomu, že většina zná mou nenávist ke cvičení, zde je odpověď na dotaz – Co tě přinutilo cvičit? Dvě věci: pohled v plavkách do zrcadla a pohled na Andreu Verešovou ve spodním prádle ze zhruba 10 cm," přiznává Eva.

Dlouhonohá kráska Diana Kobzanová si postavu udržuje celý rok běháním po venku nebo na kurtu. Ale ani jí se vánoční cpaní vším možným nevyhnulo. "Tak jo, od zítřka nežeru chleba ani rohlíky! Přísahám," napsala si na svůj Facebook maminka roční dcerky Elly.

Herečka Eliška Balzerová si na idnes.cz postěžovala, že vždy sní všechno cukroví, které napeče její maminka. "Je to pak těžké, udržet si váhu. Nejsem zastánkyní diet, proto si to pak vynahrazuji pohybem na divadle či na dlouhé procházce," říká sympatická hvězda.

"O svátcích se snažím vyvarovat nezdravého jídla. Pokud zhřeším, přidám na sportu, abych to zase rychle shodila," přiznává Jitka Nováčková, která za poslední rok zhubla minimálně o 8 kilo a váhu si stále drží. Po všemožných dietách zjistila, že nejlepší je pravidelná životospráva.

Jedinou celebritou, která nemá s postavou problém, je zřejmě Daniela Peštová. Pravidelně cvičí, běhá a věnuje se všemožným sportům. Na Instagramu zveřejnila svůj snímek ve cvičebním úboru a jediné, co můžeme, tak závidět její dokonalou figuru.

Fotogalerie
8 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo: Dětem blokujeme internet kvůli mé pornominulosti! Blesk TV