Leoš Mareš přišel o milovaného tátu. „Toto pondělí 28. prosince v 11:41 dopoledne zemřel po dlouhé těžké nemoci. Byl jsem u něj, seděl u jeho postele a držel ho za ruku,“ napsal zdrcený moderátor na svůj Instagram. K příspěvku připojil snímek svého táty s černou páskou v rohu.

Pohřeb se pak konal v sobotu. „Děkuji Vám všem, kdo jste dnes přišli vyprovodit mého tatínka na jeho poslední cestu,“ napsal Mareš, kterému pod příspěvkem stovky lidí vyjadřují upřímnou soustrast.

Leoš svého tátu miloval. Rodiče se mu sice rozvedli v jeho patnácti, ale od osmnácti let Leoš s otcem už zase bydlel.

Mareš tak během krátké doby přišel o druhého významného muže ve svém životě. Před třemi lety mu totiž zemřel jeho milovaný dědeček. Tehdy se moderátor snažil chovat jako opravdový profesionál a odmoderovat všechny akce, na kterých přislíbil účast. Tentokrát bude smutek jen těžko skrývat…

Zatímco Leoš Mareš smutnil, jeho bývalka zažívala radost z romantických zásnub. Petra Faltýnová se na Instagramu pochlubila snímkem se svým přítelem, americkým miliardářem Davidem. Na dotaz Blesku pak uvedla, že ji koncem roku David v Brazílii požádal o ruku. Na spekulace o případném těhotenství odmítla Petra odpovědět.

Fotogalerie
9 fotografií