„Táta má chuť zase pracovat, a když to půjde, tak by se rád vrátil ke zpívání,“ řekla Blesku Dominika, která je momentálně u svých kamarádů v Hongkongu.

Otci nicméně na Nový rok z daleké Číny zatelefonovala a měla z jeho slov i lepšícího se zdravotního stavu velkou radost. „Pan Gott je stále v procesu léčby a v tuto chvíli se soustředí pouze na uzdravení,“ sdělila nicméně za zpěváka jeho mluvčí Aneta Stolzová.

Gott se včera po poledni setkal se svým kamarádem a kolegou Pavlem Větrovcem (66). Šéf jeho bývalé doprovodné skupiny KGB, který v posledních letech zpěváka doprovází na klavír na malých koncertech, navštívil Karla v jeho vile na Bertramce.

Domlouvali tam snad nějaká budoucí vystoupení? Je to možné… Každopádně Větrovec zažil na Bertramce i malé drama. Z vily totiž po otevření vrátek utekl zpěvákův kocour Chicco, a tak ho musel chytat. Ale tohle tam zažívají skoro všechny návštěvy…

Pracovat chce od pondělí

To, že se Gottův stav přes pokračující chemoterapie (má za sebou už tři) zlepšuje, potvrdil v týdnu také zpěvák Michal David (55). „Karel chce od příštího týdne začít pomalu pracovat. Uvidím se s ním a přislíbil mi, že mi pomůže s propagací nového filmu Decibely lásky, ve kterém hraje,“ řekl Blesku David.

Fotogalerie
11 fotografií