„Je to jednoduché. S Luckou se znám odmalinka. Spojují nás naše rodiny a máme se rádi jako přátelé. Velmi si jí vážím. Je to fajn holka, kterou znám mraky let, a myslím si, že to, co se jí stalo, si nezaslouží. Mám k ní vztah. Má ráda mě, já ji, ale vyloženě partnerský vztah spolu opravdu nemáme,“ uvedl pro Super.cz Jakub Vágner.

„Je mi Lucky líto jako člověka. Dostala se do složité životní situace. Nebudu dělat, že ji neznám, i kdyby nás spolu vyfotili. To bychom se ani jeden nemohli scházet s nikým. O každém, kdo bude se mnou, nebo kdo bude kolem ní, budou psát, že jsou spolu. Máme mezi sebou velmi silné přátelství a to je všechno, co k tomu mohu říci,“ vysvětlil slavný rybář. 

Moderátorku Lucii Borhyovou před časem opustil moderátor Michal Hrdlička, se kterým má dceru Lindu. A sama moderátorka vztah s Jakubem Vágnerem odmítá. „S Jakubem jsme jen přátelé a známe se léta...“ Sama ale zůstat pochopitelně nechce. Na otázku týkající se svatby odpověděla se svým typickým širokým úsměvem: „To vše ukáže až čas!“

Fotogalerie
12 fotografií