On býval fešák, ona krásná tak, že jí ležel u nohou celý svět. Dnes je bývalý divadelní producent šedivý a zarostlý, oblečený à la US Army. Bývalá Miss Československo 1992 zase připomíná nenápadnou myšku.

Přesně takhle to ale Kratochvíl chtěl. „Chci ženu v domácnosti, která mi porodí kupu dětí a bude se o ně starat,“ prohlásil před 15 lety, když se rozešel s Lucií Bílou (49), se kterou má syna Filipa (20).

Se Slavicí, kterou doslova a do písmene »udělal«, si přestával rozumět. Petrovi se paradoxně nelíbilo, že Lucie myslí jen na kariéru. Začal jí tedy zahýbat s její nejlepší kamarádkou Pavlínou.

A když misska otěhotněla, nastěhovala se i se synem Honzou z předchozího vztahu do vily Elinky v Jevanech u Prahy místo zpěvačky.

Poté si Petr splnil sen: Pavlíně udělal hned čtyři děti, z nichž nejmladší Julince je osm let. Z Pavlíny se tak rázem stala žena v domácnosti, která přestala vycházet mezi lidi.

Kratochvíl pár let ještě pracoval, poté prodal Divadlo Ta Fantastika, které založil, a konečně začal být za zdmi jevanské vily šťastným člověkem. Vděčí za to právě Baburkové, která se vzdala kariéry v modelingu ve prospěch domácího štěstí. Rodina je jí nade vše.

Fotogalerie
7 fotografií