Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hromady dárků a rodinná idylka: Jak české celebrity slavily Štědrý den?

/
  • Jaký byl Štědrý den slavných?
    25. prosince 2015 ● 19:09

    Štědrý den je za námi. Vánoce ale pořád nekončí. I české celebrity si pořádně užívají svátky klidu a pohody. Podívejte se, jak probíhal Štědrý večer ve slavných rodinách a kolik dárků jim Ježíšek „naježil“.

  • 1.

    Michaela Ochotská

    Moderátorka Míša Ochotská je maminkou na plný úvazek. A svému synovi Andrému dopřála krásné Vánoce i s tatínkem tenistou Lukášem Rosolem, který je často mimo domov kvůli tenisovým turnajům. U vánočního stromečku se ale rodinka sešla a malý André se měl rozhodně na co koukat. Kluci dnes postavili stromeček a společně ho ozdobili – André teda spíš ozdoby ochutnával, ale táta s mámou mu pomohli. Přeji vám všem hlavně VESELÉ Vánoce!“

    Míša Ochotská s rodinou
    Autor: Facebook

  • 2.

    Dominika Mesarošová

    Modelka Dominika Mesarošová opravdu ví, jak rozproudit své fanouškovské řady na sociálních sítích. U vánočního stromku se vyfotila v trochu příliš vyzývavém body, které pobouřilo nejednoho člověka, jenž na fotografii narazil. „Tak proč na ty Vánoce se chovat a vypadat normálně, že jo, vždyť o nic nejde. Oblíknu se jak štětka a lehnu si ke stromečku,“ okomentovala snímek jedna dívka. A nebyla jediná s podobným názorem.

    Dominika Mesarošová u stromečku
    Autor: Facebook

  • 3.

    Eva Holubová

    Spokojené Vánoce předvedla herečka Eva Holubová. Oblíbená česká herečka dala najevo, že nejdůležitější o Vánocích je pohoda, klid a rodina. „My už máme vše hotové, takže je čas na povídání, na vzpomínání, na pohádky, na Boží slovo... Domem se rozhostil klid a příjemné očekávání příštích chvil,“ uvedla herečka.

    Eva Holubová
    Autor: Facebook

  • 4.

    Alena Šeredová

    Modelka Alena Šeredová se také pochlubila vánoční pohodičkou. U vánočního stromečku se vyfotila se svými syny, které má s fotbalistou Gigim Buffonem. S tím ale, od jeho aféry s jinou ženou, není a užívá si zamilovaných začátků s novým mužem, Alessandrem Nasim.

    Alena Šeredová se syny u stromečku
    Autor: Facebook

     

  • 5.

    Lucie Borhyová

    Krásná Lucie Borhyová také nenechala své fanoušky dlouho čekat a ukázala, jak si Štědrý den užívá ona. Se sexy rozcuchem se vyfotila u vánočního stromečku. Vánoce jsou tady, užijte si je,“ popřála všem na sociální síti. I když večer trávila bez chlapa, protože je po rozchodu se sporťákem Michalem Hrdličkou, se kterým má dceru Lindu, úsměv z tváře jí rozhodně nezmizel. Naopak. Velmi jí to slušelo.

    Lucie Borhyová
    Autor: Facebook

  • 6.

    Monika Absolonová

    Zpěvačka Monika Absolonová s Tomášem Hornou si prožívají své štěstí. V listopadu se jim narodil syn Tadeáš, který je podle všeho to nejpohodovější miminko. I díky tomu může rodinka prožívat spokojené společné chvilky. Jak jste si užili včerejší večer? My moc! Obzvlášť proto, že Tadeáš se rozhodl celou večeři i část nadělování dárků prospinkat a předvést nám, jak vypadá ideální miminko. Přestože jsme všichni číhali, kdy začne plakat. Po kom to asi má, že má rád hodně lidí a oslavy,“ uvedla Absolonová k fotce.

    Monika Absolonová s Tomášem Hornou a synem Tadeášem
    Autor: Facebook

  • 7.

    Karel Janeček

    Matematik a mecenáš Karel Janeček měl letos opravdu krásné Vánoce. Se svojí manželkou Mariem a jejich prvním společným potomkem si užili Štědrý den, jak se patří. Přejeme lásku každému,“ uvedl k fotografii zamilovaný a šťastný Janeček. 

    Karel Janeček s rodinou
    Autor: Facebook

     

  • 8.

    Agáta Hanychová Prachařová

    Ježíšek u modelky a moderátorky Agáty Hanychové byl velmi štědrý. Že by byla Aguš přes rok tak hodná? A nebo byl hodný její syn Kryšpín? Pod stromečkem se jim totiž na Štědrý den objevila doslova hromada dárků. Tak přišel, uf,“ okomentovala foto, kde stojí u stromečku natěšený Kryšpín.

     

    Agáta Hanychová a Kryšpín na Vánoce
    Autor: Facebook

  • 9.

    Ilona Csáková

    Zpěvačka Ilona Csáková si Štědrý den vychutnávala také. Magické kouzlo Vánoc provonělo náš dům. Děti jak na jehličkách a plné adrenalinu, byť se skoro celý den postily, tak v představách Ježíškovy nadílky odmítaly večeři. To je síla! Tak uf, už to máme za sebou a chvíli po rozbalení dárku to vypadalo, jako kdyby u nás vybuchla malá bomba,“ svěřila se oblíbená zpěvačka.

    Ilona Csáková se syny
    Autor: Facebook

     

  • 10.

    Dara Rolins a Rytmus

    „Šťastné a veselé Vám všem od našeho vánočního stolu. A dobrou chuť!“ popřálo partnerské hudební duo Dara Rolins a Rytmus. Jak je vidět, moc jim chutnalo.

    Dara Rolins a Rytmus o Vánocích.
    Autor: Facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

ginna15: Celebrity? Kde? Tahle bezcharakterni banda khurev, buzerantů a zlatokopek a řiťovlezů??? Trapné Česko..

(25. 12. 2015 18:18)

honza54..: Je to chudý púrimitiv bez přátel, manželky, sám a sám. Sem se chodí ukájet

(25. 12. 2015 17:12)

tenerife: Přesně tak,ta fotka mě úplně nadchla..sálá z ní štěstí a pohoda.

(25. 12. 2015 16:47)

naidka: Mesárošová v ušance pod stromečkem je ještě trapnější než kdy jindy.

(25. 12. 2015 16:36)

roxana11111: Nejpěknější fotka ...Alena Šeredová s klukama

(25. 12. 2015 15:32)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy