Zpěvák si během druhé chemoterapie na začátku prosince sám strojkem ostříhal vlasy. Tento statečný krok udělal proto, že mu kvůli léčbě začaly vypadávat. Proto ten kulich... „Moji milí příznivci, kteří na mne v posledních týdnech myslíte! Děkuji vám za vaši velkou podporu, přízeň, přání i dárky k Vánocům. A protože je Štědrý den, přeji vám krásné prožití svátků vánočních v kruhu nejbližších a užijte si co nejlépe sváteční náladu. Vám všem boží požehnání, váš Karel Gott,“ řekl zpěvák velmi pozitivním hlasem v audio pozdravu svým příznivcům z Všeobecné fakultní nemocnice, kam včera nastoupil na třetí chemoterapii. Na fotkách jsou se zpěvákem dcerky Charlottka (9) a Nellinka (6) a fenka Stella.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott poslal vzkaz z nemocnice. Facebook

„Milí manželovi příznivci, dovolte mi, abych vám všem popřála krásné a klidné prožití vánočních svátků v kruhu svých milovaných. Připojuji především manželův vánoční audio vzkaz pro vás s fotografiemi pořízenými před pár dny při naší procházce Kampou. Lásku a hlavně pevné zdraví všem,“ napsala ke zveřejněnému pozdravu a fotkám Ivana Gottová. Ta společně s dcerkami manžela dnes odpoledne v nemocnici navštívila.

Gott bude v péči lékařů minimálně do neděle. Pak bude opět v domácím léčení. „Pokud všechno dobře dopadne, léčba skončí v dubnu,“ řekl před měsícem. 

Fotogalerie
11 fotografií