„K nám chodí Ježíšek, ale musím mu trochu pomáhat. Jak je tomu u Vás doma? Snad stihnete dnešní Televizní noviny,“ napsala Lucie Borhyová k fotografii z nákupního centra, kde dolaďuje poslední detaily na Štědrý den a večer u vánočního stromečku. Na fotografii drží tašku se srdcem. Že by zamilovaný dárek?

„V současné době se na vztah skutečně necítím, ale když něco přijde, nebudu se bránit,“ culila se Lucie Borhyová, která se smíchem smetla ze stolu informace některých médií, která tvrdila, že chodí s rybářem Jakubem Vágnerem. „Je to nesmysl, musím se tomu smát. S Kubou se známe spoustu let, jsme kamarádi,“ řekla kráska webu Super.cz. Dárková srdíčková taška tedy zřejmě poputuje do rukou někoho z její rodiny.

Blonďatá kráska si před časem prošla těžkým rozchodem se sporťákemMichalem Hrdličkou, se kterým má dceru Lindu. Společně tedy Vánoce rozhodně trávit nebudou. Michal Hrdlička se ale na druhý Štědrý den se svojí holčičkou pořádně těší. Na druhého Ježíška u táty, který se kvůli své dceři vyfikne do obleku s nažehlenou košilí, bude Linda nazdobená jako skutečná princezna.

Fotogalerie
11 fotografií