Zejména Dobrodinského od té doby vzal čas, a z očí veřejnosti téměř zmizel. Vypátrala jej ale Zuzana Bubílková (63), které bavič poskytl rozhovor pro pořad Koho čas vzal.

„Nejsem tak často v televizi, a dneska je doba taková, že když vás lidé nevidí, tak si myslí, že jste umřel,“ bere to Marek sportovně.

S Izerem se prý rozešli z více důvodů. „My jsme se Zdeňkem dělali třináct let, jenže pak už to blbě klapalo po lidský stránce,“ vysvětluje. Poslední kapkou pak prý bylo, že baviči začala vadit Markova tehdejší manželka, zpěvačka Gabriela Goldová (42).

„Měl pocit, že se Gábina snaží přiživit na jeho slávě, protože když jsme spolu někam chodili, tak mě s ní fotili,“ vypráví Marek, bavičův dlouholetý »nahrávač«. „Snažil jsem se jí taky pomáhat, točil jsem s ní, aranžoval jsem jí věci, a Zdeňkovi to vadilo...“

Ani manželství s Gábinou ale nakonec nevydrželo. A že to byla někdy »Itálie«! „Bylo to napínavý, občas lítaly i hrnce. Ale spíš směrem na mě...,“ říká Dobrodinský, že s rozvodem přišel o děti.

„Gábinin nový přítel si to v té době nepřál, a nechtěl jsem blbnout klukovi hlavu. Naučili ho, že on je táta a já ne,“ smutní Marek. Prý snad čas všechno napraví. A co dělá Dobrodinský dnes? Podívejte se na pořad Koho čas vzal už teď na webu Blesk.cz!

Video
Video se připravuje ...

Marek Dobrodinský: Proč jsme se rozhádali s Izerem? Žárlil na mou ženu! Petr Soukup, Zuzana Bubílková

Fotogalerie
4 fotografie