Když se provalilo, že její manžel Felix již delší dobu randí s mladou malířkou Lucií Gelemovou (32), ocitla se Patrasová na dně. Chmurné myšlenky jí z hlavy vyhnalo právě natáčení seriálu TV Barrandov. „Přežila jsem díky tomu, že jsem byla od rána do večera kvůli Bezdružicím na place,“ svěřila se Aha! herečka.

Podle informací z Barrandova dokonce měla za každý natáčecí den dostat honorář v hodnotě 13 tisíc korun. Samotná Dáda však částku nepotvrdila. „Podepsala jsem smlouvu, podle které o penězích nemohu mluvit,“ vysvětlila Patrasová. Každopádně si přišla na slušné peníze, jelikož v létě točila minimálně 20 dní, a tak vydělala minimálně 260 tisíc korun.

Dádě přijde každá koruna vhod, když podala žádost o rozvod. „Natáčení mě zachránilo,“ potvrdila deníku Aha! Patrasová vděčně a přiznala, že jí podali pomocnou ruku i herečtí kolegové z Bezdružic Václav Vydra (59), Roman Skamene (61) či Alice Bendová (42) a během pauz při natáčení se ji snažili vší silou rozesmát.

Propadák jménem Bezdružice

Sitcom z poklidného městečka, do kterého přichází nový starosta v podání Václava Vydry, má některé podobné prvky jako filmová série Kameňák. I tak ho ale diváci nepřijali a na stránkách Česko-Slovenské filmové databáze (ČSFD) ho obdařili velice nízkým hodnocením. Seriál získal jen 4%.

„Kameňák je oproti tomuto »uměleckému dílu« přímo oscarový film,“ rozhořčil se na ČSFD uživatel Rammilllies. „Kamera amatérská, herci zoufalí, scénář primitivní a humor vařený z vody,“ ohodnotil pak sitcom člověk s přezdívkou Zette. „U tohohle se nedá ani žehlit,“ dodal pak někdo pod nickem Sharka.

Také co se týče sledovanosti, nevedly si Bezdružice příliš dobře. Zatímco první díl zvědavě zhlédlo skoro 500 tisíc diváků starších 15 let, postupně sitcom o diváky přicházel. Čtvrtý díl, který běžel v televizi 8. listopadu, si pustilo pouze necelých 180 tisíc diváků a poslední epizodu vidělo zhruba 150 tisíc lidí.

Fotogalerie
10 fotografií