Alexandrovci zpívali v Havířově v sobotu večer a jejich hostem byla zpěvačka Eva Urbanová. Myšlenky všech se ale točily hlavně kolem jiné hvězdy – nemocného Karla Gotta, se kterým se šéf souboru Leonid Malev přátelí řadu let.

Prostřednictvím Blesk.cz mu proto poslal vzkaz. „Karle, v Rusku máš miliony fanoušků. Nedávno jsi slíbil, že za dva roky zazpíváš na 90. výročí našeho ansámblu. Karle Gotte, jsi nejlepší zpěvák v Evropě i na světě. Máme tě velmi rádi a vážíme si tě. Pozdravují tě všichni naší umělci, protože jsi báječný člověk a úžasný zpěvák. Přeji ti štěstí a úspěch. Brzy se uzdrav,“ vzkázal. Dodal také, že kromě představení v Moskvě by s Gottem rádi zazpívali také v Bělorusku.

Čtyřicetinásobný zlatý slavík ale bohužel nyní nemá na zpívaní ani pomyšlení. Německému deníku Bild minulý týden řekl, že je jeho hlas zatím příliš slabý a nedokáže si proto představit, že by znovu zpíval. „Moji lékaři mi však slíbili, že se mi hlas vrátí, stejně jako ostatní životní síly. K tomu je ale ještě dlouhá cesta,“ poznamenal.

Fotogalerie
8 fotografií