Tak to musel André koukat. Syn Michaely Ochotské si v sobotu užil svého prvního Mikuláše a že to byla party. Malý chlapec se na vlastní oči setkal jak s Mikulášem, tak s andělem. A čert prý Míšu odnesl, protože zlobila. 

Nase mikulasske odpoledne 👼🏼🍫🍭🍬🎁🎄💝👪 A mamu si odnesl cert, pry letos zlobila 😈

Fotka zveřejněná uživatelem Michaela Ochotska (@michaelaochotska),Pro 5, 2015 v 11:04 PST

 Ani Tereza Maxová na Mikuláše nezapomněla. Sobotní den trávila v Praze a zapózovala s těmi nejpovolanějšími. Přímo s Mikulášem, čertem a andělem.

and devil wears prada #mikulasskanadilka #passionforfashion #prague #czechtraditions

Fotka zveřejněná uživatelem Tereza Maxova (@terezamaxova),Pro 5, 2015 v 12:43 PST

 Ani Jirka Král neodolal. Nastrojil se jako čert a natočil další video. Je to totiž jeden z nejznámějších českých youtuberů. A tak využil situaci a zpracoval skvělý mikulášský námět.

Diky za super stream a za to ze me sledujete a muzu detat tyto skvely veci! Diky!

Fotka zveřejněná uživatelem Jirka Král (@jirkakral),Pro 5, 2015 v 12:48 PST

Kateřina Kristelová se svojí dcerou Claudií se na Mikulášský den pořádně vymódily. Dokonce si obě dvě vzaly stejný outfit. A že jim to slušelo.

Stejny outfit s Claudakem. Jo, az takhle infantilni jsem🎅🏻🎄. Sukynky z La Petite Suzette✨ /www.lapetitesuzette.com/ Mikulasska👺🌟🌠.

Fotka zveřejněná uživatelem Katerina Kristelova💋 (@kristelova.katerina),Pro 4, 2015 v 7:56 PST

 Porotce SuperStar Pavol Habera se svými kamarády z kapely Team vyrazil na Staromák. Tam se pokochali vánočním stromečkem a užívali si vánoční atmosféru. „Praha je fakt krásná,“ napsal zpěvák k fotografii.

 K Anife Vyskočilové by se snad ani nic jiného nehodilo. V sobotu se rozhodla, že se převleče za sexy čertici. Dovedli byste si ji představit v masce andílka? 

Anife Vyskočilová se převlékla za čertici.
Autor: Facebook

Zpěvačka Celeste Buckingham se rozhodla rozveselit děti nemocné rakovinou v nemocnici v Bratislavě. Oblékla se do andělského kostýmu. Díky ní si i nemocné děti užily pěkný den.

Celeste Buckingham jako anděl
Autor: Facebook