„Před chvílí mi v OC EDEN málem unesli syna. Jen díky zásahu jednoho z tatínků se tak nestalo. Speciální oddíl policie rovněž přijel na místo téměř okamžitě a paní zadrželi!,“ napsala ve čtvrtek večer Jitka Klementová na Facebook. „Ještě jsem na policii, ale Alexander je v pořádku,“ dodala s úlevou o 2 hodiny později.

Podle policie však bylo všechno jinak a šlo pouze o nešťastné nedorozumění. „Děti si hrály v dětském koutku. Když jedno dítě jelo na klouzačce, jeho rodič se pokusil odsunout dítě pod klouzačkou stranou, aby se nesrazily. To se ale nelíbilo dalšímu z přihlížejících rodičů. My jsme vše prošetřili a nejednalo se o protiprávní jednání,“ řekl Blesk.cz mluvčí policie Jan Daněk.

Miliardář neplatí alimenty

Shafik Gabr s Jitkou udržoval intimní vztah tři roky. Koncem roku 2012 pak při jedné z schůzce v luxusním pražském hotelu počali syna. Chlapeček se narodil v srpnu příštího roku. Egyptský miliardář žádal Jitku, aby šla na potrat. Odmítla, a to i přesto, že jí miliardář nabídl bianco šek, pokud mu ukáže doklad o umělém přerušení těhotenství.

Přestože Gabr patří mezi 50 nejbohatších Arabů světa, bývalé české modelce odmítá platit alimenty, které soud vyčíslil na 150 tisíc měsíčně, a o syna nejeví žádný zájem.

Fotogalerie
9 fotografií