Eva Perkausová vytváří včelí úly každoročně. Recept se u nich dědí z generaci na generaci a jsou pro všechny členy rodiny tím nejoblíbenějším cukrovím. Jelikož její dva bratři mají rádi kakaové úly, vždy dělají dva druhy. Jedny světlé a jedny tmavé.

Video
délka: 03:58.14
1080p 720p 480p 360p 240p

Vánoční pečení u sexbomby Perkausové: Nad úly prozradila, proč nevídá otce! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

„Je to jednoduchý recept, který si každý upraví po svém. Někdo přidává oříšky, někdo více rumu. Já jsem abstinent, ale alespoň dvě lžíce tam dám,“ svěřila se Blesk.cz Eva během pečení a dodala, že včelí úly jsou tím prvním cukrovím, které jako první zmizí ze štědrovečerní tabule.

Recept a postup výroby včelích úlů podle Evy Perkausové najdete ve videoreportáži.

Včelí úly podle Evy Perkausové
Včelí úly podle Evy Perkausové
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
16 fotografií