Rocker a lídr kapely Kabát Josef Vojtek má kromě nejmladšího syna Adámka ještě další tři děti. Syna Pepu z prvního manželství, dceru Valentýnku ze vztahu se Sabinou Laurinovou a syna Matyáše z manželství s Libuší Vojtkovou. Je tedy jasné, že na Vánoce je u nich veselo.

Vždycky to u nás bylo tak, že druhý nebo třetí den sváteční si přijdou děti pro ježíška k nám a dooslavíme ty svátky i s nimi,“ přiznala Jovanka, která ale nechává svého muže s dětmi o samotě.

Minulý rok, když si děti rozbalovaly dárky, jsme u toho s Adámkem nebyli, protože jsem nevěděla, jak bychom mu vysvětlili, že byl Ježíšek večer a pak znovu druhý den. Takže jsme to udělali tak, že jsme přijeli až poté. Pepovy děti už jsou větší a rozumnější a tolik to neřeší,“ vysvětlila bývalá tanečnice.

Video
Video se připravuje ...

Pečeme s hvězdami: Vanilkové rohlíčky Jovanky Vojtkové! Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

S Pepou se na letošní Vánoce už velmi těší, hlavně kvůli Adámkovi, který si Ježíška začíná čím dál víc užívat. „První Vánoce byl ještě půlroční miminko a celou večeři proplakal, ale ty druhé už byly lepší. Ale ještě pořád z toho neměl rozum. Letos už se těší a už i napsal Ježíškovi dopis,“ prozradila.

Ona sama by si moc přála, aby s Pepou mohli Adámkovi dopřát sourozence. „Moc bychom si miminko přáli, ale je to také o té vyšší moci. Byli bychom rádi, kdyby to vyšlo,“ svěřila se nám Jovanka se svým dlouhodobým přáním. Tak snad ji Ježíšek letos konečně vyslyší…

Fotogalerie
7 fotografií