Modelka Jitka Boho Válková sice začala rodit před určeným termínem, ale vše dopadlo dobře. Určitě i díky podpoře svého manžela Lukáše, který se od krásky nehnul ani na krok. „Vše šlo docela rychle. Měla jsem pravidelné kontrakce od dvou hodin ranních a pár minut před jedenáctou byla malá prďolka na světě. U porodu samozřejmě nechyběl ani můj manžel. Lukáš byl neuvěřitelný, dýchal se mnou a trpěl, když jsem mu drtila ruku. Prožíval se mnou každou kontrakci a pořád mě chválil, jak to skvěle zvládám,“ uvedla iDnes.cz s nadšením Jitka.

Jak modelka přiznala, i když ji od náročného porodu dělí pouze pár hodin, únavou rozhodně netrpí. „Jsem plná energie a necítím se vůbec ospale. Sice se dcera narodila před termínem, ale je zdravá a krásná. Prostě se už na nás těšila a my na ni. Dcera se jmenuje Rosalie Boho váží 3 kg a měří 49 cm. Jsem nejšťastnější, jak jen mohu být,“ doplnila Jitka.

Bývala Miss a také zpěvačka se dala dohromady s bubeníkem Lukášem Boho před rokem a ve velmi krátké době s ním také otěhotněla. Pak následovala pohádková a utajovaná svatba. Takže po víkendovém porodu už se může mladá rodinka těšit z toho, že všechno je tak, jak má být.

Fotogalerie
17 fotografií