Když už, tak už. Gott si užil jízdu jedním z nejluxusnějších vozů na světě. Podle informací Blesk.cz ale vůbec dopředu netušil, v jakém autě pojede. Byl to spontánní nápad organizátorů.

„Poskytli jsme výjimečné auto pro výjimečného hosta,“ řekla Blesku stroze Eva Kadlecová z CarTecu, víc se ale o celé záležitosti nechtěla bavit. A proč měl rolls-royce britskou poznávací značku? „Automobilka v Česku otevírá své zastoupení a má zde i testovací vozy z Británie,“ zněla odpověď.

Řidič tohoto unikátu přitom do poslední chvíle netušil, jestli zpěváka nakonec skutečně poveze. Rozhodování totiž probíhalo celý den jako na houpačce. Ještě v poledne to vypadalo, že bude Karel Gott muset sledovat Slavíky doma z postele. Pak ale zvítězila zpěvákova pevná vůle. Chtěl být u toho.

Rady lékařů i manželky Ivany, kteří si shodně přáli, aby se šetřil, nebral Gott na lehkou váhu. Sám cítil, že mu není nejlíp, ale obrovská touha stát na jevišti a cítit ten příval energie od kolegů a fanoušků zvítězila. Pozdě večer tak už bylo jasno, že se pojede a na Bertramku dorazila vizážistka. Vila pak víc než hodinu žila velkými přípravami na slavnostní ceremoniál, který stál za to!

Vy, čtenáři Blesku, jste o Gottově odjezdu na Slavíky věděli jako první. Připomeňte si naši ONLINE REPORTÁŽ››


Fotogalerie
22 fotografií