Klus, který s manželkou Tamarou očekává druhého potomka, se od kauzy s raperem Řezníkem netají tím, že má se Slavíky problém. Letos ale svůj postoj nedal najevo zrovna šťastně. Že na Slavíky nedorazil, mu nikdo vyčítat nemůže, nebyl jediný a navíc vyhlásil roční pauzu.

Na rozdíl od ostatních za sebe ale nikoho neposlal, takže cenu musel od hrdinek tenisového Fed Cupu přebírat moderátor Libor Bouček. Korunu tomu ale zpěvák nasadil svým trapným videem, které snad ani nepotřebuje komentář:

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus: Slavíka dostal, poděkoval „divným“ videem! Repro TV Nova

Když za to sklidil kritiku, přidal ráno navrch ještě zhrzený status na Facebooku, ve kterém se pustil i do nebohého moderátora, který situaci na pódiu zachraňoval a podotkl pouze, že se ani nechce domnívat, kde se Klus zrovna nachází. „Přemýšlím, jak napsat Děkuji a necítit se jako pokrytec. Už tak dost na tom, že jsem se prokouřil k nepokoře. Jak zarážející pro mne, že touto spekulací ohání se i ten, co jsem před ním dřív kloBouček smekal, páč profesionalitu svou vkusem dokazoval,“ vzkázal mimo jiné.

Pokusil se také vysvětlit svůj rozpolcený postoj, kdy Slavíka sice bojkotuje (zde se příliš neshodl se svým manažerem, který před galavečerem tvrdil, že rozhodně nejde o bojkot a vše vysvětloval Klusovou „roční pauzou“), ale přesto posílá své „mimozemské“ poděkování. „Má zdravice, přátelé, jest vyjádřením postoje k oné kratochvíli. Neposlat nic, to by nebylo fér, neboť nic zlého mi nikdo tam nikdy neprovedl, ale poslat ‚Jupí děkuju’ s ohledem na fakt, že se tam už tři roky snažím nebejt, to bych si naplival,“ vysvětlil.

Mezi Klusovými fanoušky se pak pod jeho příspěvkem strhla pořádná mela. Přestože se mnozí staví na jeho stranu a postoj ke Slavíku schvalují, většina mu dává co proto. „Tomáši, v mnoha rozhovorech říkáte, že vaším vzorem ve vztahu k fanouškům je Karel Gott. Slavík je možná trapárna, ale ty hlasy jste dostal od nás, od fanoušků. Karel Gott se tam dobelhal i s rakovinou, aby jim prokázal úctu. Vy jste se k nám posadil zády. Nevím, co si o tom mám myslet,“ napsala jedna z jeho fanynek.

Video
Video se připravuje ...

Takhle nemocný Gott děkoval za Slavíka: Už jsem myslel, že mi zbyde jen zlatý bažant! Repro TV Nova

Fotogalerie
59 fotografií