Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trapasy a úlety na Slavících: UFO proslovy, dloubání v nose i módní kiksy! Ještě že tam přišel Gott…

/
  • Trapasy a úlety na Českém slavíkovi. Co se některým nepovedlo?
    30. listopadu 2015 ● 05:00

    Večer plný emocí, slz, radosti, potlesku, ale i trapasů. Tak vypadal jubilejní 50. ročník vyhlášení ankety Český, dříve Zlatý, slavík. Někdo, jako třeba Karel Gott, Lucie Vondráčková či Lucie Borhyová, zazářil, nad jinými ostatní kroutili hlavami. Komu se slavnostní galavečer vůbec nepovedl?

  • 1.

    Nejšílenější projev Tomáše Kluse

    Místo díků se fanoušci Tomáše Kluse dočkali totálního výsměchu. Druhý nejlepší zpěvák roku se odmítl dostavit osobně, a tak své poděkování poslal skrze video. Na něm poněkud nemelodicky hraje na piano, sedí zády ke kameře, pak se jen otočí a řekne – Děkuji vám všem za hlasy!, opět se otočí a pokračuje dál ve falešném hraní. Jeho manažer se mu snaží domluvit, aby řekl víc. Že na to lidi čekají. „Všem vám to moc sluší,“ doplní Klus. Jestli odletěl na jinou planetu, dočista se pomátl, nebo právě dočoudil jointa něčeho omamného, není tak úplně jasné, ovšem takhle úcta k fanouškům nevypadá. Klusovo aktuální mimoňovství by mohl vysvětlovat fakt, že je jeho žena Tamara podruhé těhotná, a tak hormony cloumají i se zpěvákem. Jak pak po Slavících svůj úlet rychle vysvětloval na Facebooku, kde se na něj slétli fanoušci, čtete zde >>>

    Video
    Video se připravuje ...

    Tomáš Klus: Slavíka dostal, poděkoval „divným“ videem! Repro TV Nova

  • 2.

    Lucie Bílá nepočkala na Gotta

    Jako by Lucie Bílá tušila, že letos se pozornost nebude upínat na její osobu, a tak ze Slavíků zmizela jako pára nad hrncem. Ani nepočkala, na božského Mistra Karla Gotta, který získal 40. Slavíka a cenu Absolutního vítěze. Pospíchala do Karlových Varů, kde měla naplánované vystoupení. Gotta ale nezapomněla vyzdvihnout ve své děkovné řeči, během níž mu vzduchem poslala pusu.

    Zlatá slavice Bílá
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 3.

    Miroslav Donutil a Vašek Patejdl honili holuby v nose

    Ač se moderátor Libor Bouček snažil udržet po celý večer pozornost každého jedince v sále, v některých případech se mu to nepovedlo. Herec Miroslav Donutil si dlouhou chvíli zkrátil hledáním „holubů“ v nose. A jen co je našel, prohlédl si je. Nechutné! Ale nebyl v tom sám. Jak je zachytili fotografové agentury Showpix, poklady ve svém nose hledal i slovenský zpěvák Vašo Patejdl.

    Miroslav Donutil se dloubal v nose a hledal holuby.
    Autor: showpix.cz

    Své úlovky si Donutil bedlivě prohlížel.
    Autor: showpix.cz

    Také Vašo Patejdl hledal poklady ve svém nose.
    Autor: showpix.cz

  • 4.

    Manželka Michala Davida s dírou na punčoše

    Trochu nás na Slavících překvapila přítomnost Michala Davida, který před dvěma lety podpořil vyřazeného rapera Řezníka tím, že ze soutěže odstoupil. Tak alespoň přišel jako host v doprovodu manželky Marcely. Jenže té se během večera udělalo oko na punčoše a putovalo přes celou nohu. Chudák šla tak domů s viditelnou dírou na punčoše. Kdo to na poli módy na Slavících zvládl a kdo propadl, najdete v módní policii Františky Čížkové - "Byl to střet velkých rób a buranské nenunecnosti."

    Manželce Michala Davida se udělalo oko na punčoše.
    Autor: David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, Marek Pátek, showpix.cz

  • 5.

    Felix Slováček na hanbě

    Nevěrník roku Felix Slováček okusil, jak chutná „trest“ za znemožnění manželky Dády Patrasové. Nejen že ho nechtěla doprovodit na takovou slavnost, a tak ji zastoupila Felixova nejstarší dcera René, ale ještě ke všemu seděl na hanbě. Od produkce dostal místo na druhém balkoně mezi omladinou. Holt mezi slavnými v předních řadách už na něj nezbylo místo.

    Felix Slováček seděl až na druhém balkoně.
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 6.

    Jan Bendig v šíleném triku

    Stejně jako celá republika i zpěvák Jan Bendig s přítelem Lukášem Rejmonem chtěli dát najevo podporu Karlu Gottovi v jeho boji s rakovinou mízních uzlin. Jenže zvolili zcela šílený způsob. Na slavnostní galavečer přišli oba v černém tričku s Karlovou fotografií a nápisem Team Karel. Totální úlet…

    Jan Bendig podporuje Karla Gotta.
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 7.

    Ester Ledecká v nevkusných botách

    Na sněžném svahu dcera Janka Ledeckého, Ester, válí a nemá konkurenci, ale co se týče módy, tak v tom těžce plave. Ke svým černým večerním šatům si vzala nevkusná „bagančata“. Vypadala tak jako by právě prošla sněhovou vánicí a zapomněla se přezout. Navíc se na pódiu při předávání ceny pokusila o malý žert. „Druhé místo v kategorii Nejlepší zpěvačka získává…Janek Ledecký. Ne? Tak nic, Lucie Vondráčková!" rychle dodala poté, co se očekávaný smích nekonal. Situaci nakonec zachránila přímo oceněná Lucka Vondráčková, díky jejímuž odvážnému modelu na trapas Ester všichni zapomněli. Co měla Lucka na sobě, najdete zde >>> Nicméně Lucka na sebe upozornila i na afterparty, kam s sebou vzala také 5měsíčního syna Adámka...

    Ester Ledecká
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 8.

    Ewa Farna a kapela Kryštof se na Slavíka vykašlali

    Zpěvačka Ewa Farna získala bronzového Slavíka za Nejlepší zpěvačku, ale cenu si nepřevzala osobně. Zrovna koncertovala v Polsku. Divákům tak alespoň poslala vzkaz, jenže se pořádně nepřipravila a místo poděkování moderátorovi Liboru Boučkovi, poděkovala jeho konkurentovi Leoši Marešovi. Spekulovalo se, že to měl být nahraný žert. Jestli ano, tak trochu nepovedený. Ani kapela Kryštof, která se umístila na třetím místě v kategorii Kapela roku, nedorazila osobně. I oni poslali děkovný vzkaz.

     

    Dá se pochopit, proč někteří chyběli – ať už se chtěli vymezit vůči pořadatelům a celé anketě, které však jsou součástí a do které jim mnoho jejich fanoušků naprosto vážně a z čirého obdivu posílá hlasy, nebo dali přednost kšeftu. Proč si ale nechali ujít naprosto bezkonkurenční možnost vidět na vlastní oči božského Karla Gotta, který se dostavil i přesto, že bojuje s rakovinou, podstupuje náročnou léčbu a musí se hlavně šetřit a nepřemáhat, se pochopit, natož omluvit nedá… Karel je naštěstí profík každým coulem a tím, že přišel, dokázal, že si 40. Slavíka skutečně zaslouží. Připomeňte si sobotní neobyčejné chvíle s Karlem Gottem ve FOTOGALERII. Karle, děkujem…

    Video
    Video se připravuje ...

    Farna Slavíka vyměnila za autogramiádu! Ale poslala vzkaz z Polska! Facebook

     

    Fotogalerie
    76 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 92

hrdadaxo: s čo Ste čakali, že Vám povedia, že do dvoch mesiachov je po Vás? . To snáď nie?

(02. 12. 2015 15:28)

petrfanda: https://www.youtube.com/watch?v=o4tss3DsvtM

(30. 11. 2015 21:17)

kkkastr: Myslím že kdo nechtěl tak se dívat nemusel. Klus rádoby Kryl byl trapný jako pokaždé. Ortel??? No fašouny nemusím

(30. 11. 2015 15:11)

bum-bec-bum: Slavík byl krásnej...a víte proč? Páč tam nebyl ten hnus jalovej Klus. Tamara almara zůstala taky doma, tak bylo fajn.

(30. 11. 2015 14:01)

bum-bec-bum: kkkastr. Přesně tak a to ještě nezačal o tý pizdě Hepnarový. To vždycky naběhne, že ji znal osobně. Tak víme s jakýma se stýká.

(30. 11. 2015 13:58)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy