Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co může zničit udílení Českého slavíka? Pomsta Řezníka, Karel Gott nepřijde

/
  • Šest věcí, které by se mohly pokazit při předávání cen Český slavík.
    27. listopadu 2015 ● 13:48

    V sobotu proběhne slavnostní večer předávání cen Český slavík 2015. A jako před každou velkou akcí se pořadatelé bojí, co všechno by se mohlo pokazit. Kromě pozdvižení, které už způsobil raper Řezník svým nenávistným klipem vůči pořadatelům, by totiž mohlo dojít i k dalším nepříjemnostem…

  • 1.

    Libor Bouček zapomene text

    I když je moderátor Libor Bouček velký profesionál, nikdy nevíte, co se může stát. Uvádět přímý přenos je pořádný tlak na psychiku a nával stresu se může podepsat i na tak zkušeném moderátorovi, jakým Bouček bezpochyby je. 

    Libor Bouček
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 2.

    Karel Gott nevyhraje Slavíka

    Pokud by se stalo, že by Karel Gott na jubilejním 50. ročníku ankety nevyhrál svého jubilejního 40. Slavíka, bylo by z toho obrovské haló. S touto variantou sice pořadatelé počítají, ale šance, že by opravdu nastala, je mizivá. Zejména poté, co Mistr onemocněl vážnou nemocí. Jeho fanoušci ho totiž momentálně podporují mnohem víc, než kdy předtím.

    Jít si pro dalšího Slavíka může být pro Gotta risk se zdravím.
    Autor: David Kundrát

  • 3.

    Vypadne proud

    Jak už bylo řečeno – nikdy nevíte, co se může stát. Porucha, zkrat a Státní opera se ocitne v absolutní tmě. Toho by mohl klidně někdo využít a sbalit v zákulisí všechny Slavíky, kteří čekají na své nové majitele. A to by byl vážný problém.

    Kdyby Státní opera zhasla, zřejmě by propukla panika.
    Autor: Radek Pecák

  • 4.

    Lucie Vondráčková nepřijede

    Zpěvačka Lucie Vondráčková uvedla, že se letos předávání Českých slavíků zúčastní. A tím natěšila všechny své fanoušky, kteří si po ní stýskají už od té doby, co se odstěhovala za svým mužem Tomášem Plekancem do Kanady. Kdyby nedorazila, vlna zklamání by byla obrovská.

    Nezklame Lucie Vondráčková své fanoušky a přijede na Slavíka?
    Autor: David Kudrát

  • 5.

    Řezník si podá celý sál

    Už dva roky dluží pořadatelé Českého slavíka raperovi Řezníkovi peníze za vítězství v kategorii Hvězda internetu. A kontroverzní raper na nich nenechává nit suchou. U příležitosti sobotního večera vypustil na internet klip, kterým dává jasně najevo svůj postoj k Českému slavíkovi. Co když něco Řezník chystá i na slavnostní večer?

  • 6.

    Ortel vyhraje Kapelu roku

    V loňském roce se extremistická a xenofobní kapela Ortel dostala ze 105. místa na místo 4. To je dost velký skok. A co si budeme povídat, situace kolem uprchlické krize jejich šance na umístění spíše zvýšila, než snížila. Jejich děkovný projev by byl zcela jistě dost odlišný od těch ostatních…

    Ortel
    Autor: Profimedia

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

arne127: V té slavíkoě frašce jde hlavně o to abyse ty rádoby selebrity zadarmo nažrali a hlavně nachlastali.Got si přece nemůže nechat to ujít co by mu ta jeho čarodejnice řekla.Měl by přitáhnou celou rodinu včetně tchýně je to zdarma.

(18. 11. 2016 12:52)

antonuis.j: Slavík je zprofanovaná hovadina a nesmyslná volovina - jako všechny tyhle pseudosoutěže. S "vítězi" je rozhodnuto ještě dřív, než to začne, je to jen šaškárna na tahání peněz z lidí za SMS, které jsou stejně k ničemu.

(28. 11. 2015 08:30)

funebrak: Já mám v sobotu slíbené. Takže nějakej hnědej slavík je mě u ...

(27. 11. 2015 17:00)

11karel11: Přece se ze Slavíka neposer......Jestli vyhraje Gott, tak to bude stejně ze soucitu, je spousta dobrých zpěváků, kteří by si to také zasloužili. raději dávejte pozor, by se tam nedostal terorista a nevyhodil vás do vzduchu. Boučku jinou starost nemáte?

(27. 11. 2015 14:26)

ivoadler: Jděte už s tím Slavíkem do pr... Stejně to dostane Gott (spíš ze soucitu) a Bílá. Tak o co jde? Jestli si to Gott převezme osobně nebo ne, je zcela zanedbatelné.

(27. 11. 2015 14:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy