To, že Karel Gott před časem skončil v nemocnici a byla mu diagnostikována rakovina, sebralo většinu národa. Výjimkou nebyl ani moderátor Libor Bouček. "Mě to strašně vzalo. Pro mě je Karel Gott naprostá konstanta. Celý život, co jsem, je to nejvýraznější český zpěvák. Dokonce celý život, co je moje máma, Karel Gott je," uvedl Bouček v rozhovoru pro magazín MF Dnes. "Navíc nikdy nebyl nemocný, co víme, tak neměl ani rýmu. Teď je Slavík, kde má počtyřicáté vyhrát, a je prostě vyloučené, že by si ho nepřišel převzít," dodal.

Rovnou také odmítl, že by Mistr Karel Gott letos nevyhrál. "Jediný, komu se to kdy při moderování stalo, byl Ondřej Brzobohatý, ten si ten všeobecný šok zažil na vlastní kůži, když vyhrál Tomáš Klus," uvedl moderátor s tím, že Karel Gott má už na slavnostní večer určitě připravený nějaký vtípek k předávání ceny.

"Pamatuju si moment, kdy jsem mu totálně podlehl, a už mě to nepustilo. Vysílal v rozhlasu svůj hodinový pořad. Byl neuvěřitelně vtipný, vyprávěl fascinující historky o Las Vegas a ve tři čtvrtě na deset měl vždycky židovskou anekdotu. Lepší pořad jsem od té doby snad neslyšel, vážně," uzavřel Libor Bouček.

Jestli Karlu Gottovi nemoc dovolí zúčastnit se slavnostního předávání cen a hlavně jestli získá svého čtyřicátého Zlatého slavíka, sledujte v sobotu ve 20.20 hodin v přímém přenosu na TV Nova.

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Libor Bouček: Slavík a Gott? Máme dvě varianty... Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
7 fotografií